Snel geleverd, komt afspraken na. Duidelijk en precies volgens vewachting
Bestellen gaat makkelijk en prijzen zijn ook goed duidelijke afspraken ivm levering etc Pakje goedverpakt en snelle levering top
Ik had een vraag en deze werd binnen een uur vriendelijk beantwoord. Helemaal top!
Helemaal volgens plan.
Duidelijke site, prettige prijzen. Verwerking en verzending supersnel. In de namiddag besteld en de volgende dag al ontvangen!
Goed ingepakt en aangekomen
Hoes voor Samsung tab s3
Bij aankomst van mijn bestelling van een screenprotector was die vermoedelijk door het transport reeds beschadigd geraakt. Eén mailtje volstond opdat ik de volgende dag een goede en splinternieuwe ontving! Voor die luttele kost kan je je het absoluut niet permitteren om krassen of glasbreuk van je originele GSM-display te bekomen.
Prima geregeld.
Stuur hem graag terug
in het begin van knaldeals had ik al goede ervaring
slecht
Snelle levering, originele Apple cover, heb verder niks te wensen!
Na de bestelling werd ik keurig via mail op de hoogte gehouden.En het product is heel mooi.
Goed Goed
Snelle levering door de brievenbus. Hierdoor hoef je ook niet thuis te blijven. Product was prima
Giga assortiment, het meeste op voorraad.
Very nice, and fast shipping just 2day, am happy with my order, thanks.
Heel goede ervaring. Na problemen met de sortering met DHL, ben ik netjes geholpen met Knaldeals.com. Heel behulpzaam met snelle antwoorden op mijn vragen. Een hele nette bedrijf. Ga zo door.
Vrijdag besteld , dinsdag thuis
Alles netjes geregeld.
Good
Zeer vlotte correcte levering !
Keurig op tijd. Netjes verpakt.
Het product paste precies en was makkelijk te plaatsen. Dus een aanrader.