Mijn hoesje sluit. Niet goed om mijn iphone 12 en voor dat geld 24.95 is het niet waard bestel liever ergens anders dan knaldeals
Ik was blij om te zien dat knaldeals voor de Oppo ook veel keuze bij de hoesjes. Was moeilijk om een keuze te maken dus meerdere besteld. Volgende dag al binnen en helemaal blij mee!
Knaldeals heeft een goede klantenservice op gebieden van website, assortiment, kwaliteit, advies, levering en administratieve verwerking. Bovendien een no nonsens beleid bij een eventuele retourzending en goede creditering! Goed bedrijf met een fijn team en elke keer weer fijn om met hun zaken te doen!
Tevreden en snel bezorgt
Binnen 1 bezord. Top service. Toppperssss!
Erg mooi, zelf een plaatje uitgezocht deze is er erg strak opgekomen
Toen mijn pakje stuk (en leeg) toekwam, stuurde Knaldeals snel en zonder morren een nieuw item. Topservice.
De Duracell Hi-speed charger is van topkwaliteit en laadt zoals beloofd super snel (minder dan 1 uur). Ook de LED-lampjes (laadstatus) zijn een meerwaarde. Ben zeer tevreden over de aankoop.
Nadat er een misverstand was met de bezorger, hebben ze daarna heel snel geleverd, ben heel tevreden.
Besteld een telefoonhoesje met foto. Product ziet er prachtig uit en is echt super snel geleverd.
Snelle levering. Duidelijke afspraken.
Niets op aan te merken. Alles zoals gewenst!
Kvv
Volgens afspraak geleverd
Snelle levering en goed product
Ik had een verkeerd hoesje ontvangen snel retour kunnen sturen en de goede ontvangen top
Ik had mijn cover voor de samsung buds al de volgende dag in huis. Top.
snelle behandeling en verzending van mijn bestelling.
Voldoet aan de verwachtingen.
Very quick delivery
Helemaal in orde.
wat je hoopt, maar niet altijd krijgt
Kan niet beter ! Super.