Dik te vreden en snel
Nvt
Goed service geleverd binnen de afgesproken tijd!
Snelle levering, goed product en niet duur. Aan te bevelen.
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. De prijs was echt heel gunstig en het verzenden was ook goed.
Mijn gsm hoesje voldoet volledig aan mijn verwachting . Top
Alles op tijd en goed
bij bestelling van Ram Quick-Grip werd de Ram-kogel niet bijgeleverd, terwijl op de foto deze er duidelijk opstond, deze dient er apart bij besteld te worden, waardoor de uiteindelijke prijs duurder uitkomt dan bij de concurrentie.
Goedemorgen Patrick, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat vervelend te lezen dat u niet tevreden bent en uiteraard voor de verwarring! Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We proberen het altijd zo duidelijk mogelijk te beschrijven op onze website. Ik zie bij ons op de site staan "Exclusief mount". En dat ze compatibel met B-size mounts zijn. Vandaar dat deze er inderdaad niet bij zit. We horen graag hoe we dit kunnen verbeteren! Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Amy
Goed geprijsd en snelle levering de volgende dag.
Ik ben zeer tevreden, snelle levering en een zeer goed product, ik raad het iedereen aan, 100% perfect . Met vriendelijke groet, Magdalena
Snelle levering, mooi product!
Zeer goed We zijn er supper blij mee Hebben er zo al 4 bestelt
perfecte service, goed bereikbaar
Levering heeft lang geduurd werd telkens uitgesteld. Product is goed simpel te bedienen werkt goed,
Fijne webshop , makkelijk te bestellen en af te rekenen . Door omstandigheden werd mijn pakket naar een ander adres gestuurd en kon ik het ook niet naar een post nl punt laten bezorgen. Pakket is toen terug gestuurd . Gebeld kreeg erg aardige dames aan de telefoon . Het pakket gingen ze nogmaals sturen . Wilde de kosten van verzenden vergoeden . Dat was niet nodig . Tussentijdse communicatie was erg fijn . Geweldig hoe knaldeals met mij als klant is ingegaan .
Snel en alles bij elkaar een tevreden klant
Erg leuk hoesje en de levering was ook snel
Netjes afgehandeld met deze pre order! Top! Bedankt.
Hoesje is precies zoals het wordt voorgesteld, past perfect en werd vriendelijk en tijdig afgeleverd...
Prima product en goed verpakt!
Item sneller geleverd dan in eerste instantie kon worden bericht. Alle communicatie verliep vlekkeloos
Snelle service en levering.
Gewoon goed, bestelling goed opgevolgd en snelle levering