Zouw zo weer een nieuwe bestelling als ik het weer nodig hebt en zo betaalbaar
Goed verpakt en is mooier dan verwacht
Zeer tevreden, zowel over de correcte informatie als de snelle levering. Dank u wel!
Prima service en opvolging
Voor herhaling vatbaar.
Tevreden.
Laad snel op
snelle levering en kwalitatieve cover
Echt wel , best snel.
goede service zeker goede kwaliteit en goede prijs snelle levering
Snel Geleverd, Goed verpakt, Helemaal Goed!
Het was werkelijk zoals op de site beschreven stond. Super snelle levering. Zeker 5 sterren waard.
Het was een snelle service, uiteraard moest ik nog wat bijbetalen om mijn bestelling de dag daarna in België te ontvangen.
Nu al 4 screenprotector op note 10 . Al twee berichten gestuurd dat je hard moet klikken aan de rechterkant. Die ligt er perfect op .
Beste Stefaan, We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. We hebben direct het contact nagelezen met onze klantenservice. Het laatste dat we hebben kunnen vinden is het verzoek het glas nog even de tijd te geven om te hechten. Daarna hebben we echter niets meer van je gehoord. Zou je nogmaals contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Dan gaan ze samen met je kijken naar een passende oplossing. met vriendelijke groet, - Team Webcare
Een speciale in het dashboard wegvallende USB lader voor in de aansteker. 16 euro elders, hier ruim 24 maar elders lange levertijden en hier volgende dag in huis. ergo prijzen kunnen beter service is top
De levering verliep niet zo vlot door omstandigheden van uitleverbedrijf maar na contact met jullie kwam er toch schot in de zaak. Dank jewel. Ik ben tevreden over het product, maar had meer verwacht van de ruimte voor de kaarten. Ik kan er niet veel I stoppen doordat de magneten dan niet toe houden. Zal toch eens moet gebruik maken van een app voor klanten kaarten
Snelle levering, perfect verpakt en goede kwaliteit,in 1 woord top!
Ik bestelde een dock station voor een lenovo tablet P10. Zou ok zijn volgens de info. Nu blijkt dat de ontvangen dock ok is voor smartphone en niets voor de P10 . Heeft een eigen type aansluiting. Heb het well gebruikt voor mijn Oneplus.
Beste Patrick, We vinden het vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met de bestelling! Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik kon zo snel geen contact met je vinden met onze klantenservice. Heb je hen hier ook over op de hoogte gesteld? Vaak kunnen ze direct met een oplossing komen. Zou je hen kunnen mailen op [email protected]? Onze excuses voor het ongemak en ze zien graag je bericht tegemoet. Met vriendelijke groet, - Team Webcare
Prima bestelling en levering.
Ik ben netjes geholpen en tevreden met het resultaat
Helaas was het geleverde product niet goed. Een beschermer voor mijn smartwatch. Helaas was hij te groot! Beetje jammer
Beste Catharina, We vinden het vervelend om te horen dat de screenprotector te groot is. We snappen uiteraard dat dit vervelend is. We zien echter in ons systeem dat er nog geen eerder contact is geweest met onze klantenservice. Graag kijken we met je mee naar het probleem om samen tot een oplossing te komen. Zou je daarom contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Alvast bedankt en we horen graag van je. Met vriendelijke groet, - team Knaldeals.com
Goede prijzen, goede service. Snel bezorgd. Top !
Tot hier to ben ik tevreden
Fijne ervaring