Ik bestelde een bescherm glas en hoesje met koord voor mijn Oneplus 10 pro. Eerste bestelling verliep niet vlot en hoesje was meteen kapot maar werd snel en kosteloos rechtgezet. Van het hoesje ben ik heel tevreden maar het nieuwe scherm heeft ondertussen al enkele barsten (3 maand later). Kan ook aan mij liggen natuurlijk. Touch werkt wel goed met het 2e hoesje, eerste niet echt.
Goedemiddag mevrouw Soreyn, Bedankt voor uw beoordeling! Wat vervelend te lezen dat er niks bij zat om het koordje aan vast te maken. Dit zou inderdaad wel gewoon moeten. Wat ik zo kan zien heeft u een Full Cover Glass besteld bij ons, en deze lopen van rand tot rand en is in sommige gevallen niet te combineren met een hoesje waardoor het dus zo kan zijn dat deze losgaat. Ik denk dat dat in dit geval ook een probleem was. Is het voor u een goede oplossing als we even een nieuw koordje opsturen met een Full Cover Screen Protector? We horen graag! Fijne dag!
Originele beoordeling
Ik bestelde een hoesje met koord voor mijn Oneplus 10 pro maar ontving niks om het koord aan vast te hangen. Ook de screenprotector is van hele slechte kwaliteit; aanbrengen ging makkelijk maar de touch is veel slechter en het scherm viel er na 3 dagen al terug van. Was de eerste en helaas ook laatste keer dat ik via jullie iets aankocht.
Nette website makkelijk en vlotte afhandeling en netjes verpakt en snel geleverd geweldige site
Snelle service ,goed product, fijne kwaliteit.
top!
Goede en snelle levering
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik vind het schandalig omdat ik ook extra heb betaald dat het binnen 1 werkdag aankomt. Ik wacht al meer dan 10 dagen. Geld willen ze ook niet terug geven!!!!
Hallo Fatihana, We vinden het jammer te lezen dat je zo ontevreden bent. Het klopt inderdaad dat je jouw pakketje niet hebt ontvangen. Zoals we aangaven is deze geweigerd aan de deur op jouw adres. Helaas hebben wij daar weinig invloed op. We willen dit graag met je oplossen. Echter wachten we nog steeds op een reactie op onze laatste email van 12 september. Zou je daar nog op willen reageren? Dan kunnen we het met je oplossen. Alvast bedankt! Groet, Team Knaldeals
Zeer snelle levering. En het product voldoet aan al mijn verwachtingen.
Het telefoonhoesje was super snel binnen en voldeed aan alle verwachtingen!
Ik kwam bij knaldeals omdat ik hier uiteindelijk een goede hardcase laptophoes, voor de beste prijs/kwaliteit vond. Ben zeer tevreden met het product. Hij is licht en toch degelijk (goed beschermend). Toen bij ontvangst bleek, dat er een kleine schade (in de binnenkant) zat. Is dit direct door Susan en haar collega's van de klantenservice opgelost. Door hun passende oplossing, zorgeloos gebruik kunnen maken van de laptophoes! Erg blij mee! Product: top. Klantenservice: uitstekend. Vriendelijk en goed bereikbaar!
Snel en nette prijs!
Pakket in goede orde ontvangen!!!
Een telefoonhoesje voor mijn d9cter besteld en de kwaliteit is goed. Levering ook lekkee snel dus tevreden
snel thuis goed verpakt kwaliteit is ook goed
Makkelijke site, goed product, prima prijs, snelle levering. helemaal top
goede informatie en opvolging
Prima service zeker tevreden
Snelle levering, goed verpakt, voor herhaling vatbaar.
Gunstige prijs , product voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering. Zou ik nog eens doen bij een volgende gelegenheid.
Screenprotector gekocht bij knaldeals. Prima artikel, maar dan goedkoper.
Misleidend, er leek een tablet bij te zitten. Wel 2 toetsenborden. Daar heb ik niets aan Mvg N.J.Pol
Goedemorgen, Wat vervelend te horen dat u zich misleid voelt! Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Zoals wij kunnen zien staat er Samsung Galaxy Keyboard Case. Zoals de naam al zegt gaat het om een hoes en geen tablet. Wij verkopen namelijk geen tablets, maar alleen de accessoires. We proberen dit altijd zo goed mogelijk te beschrijven. Ik hoop dat dit een beetje duidelijkheid schept. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, horen we dit graag!
3 hoesjes besteld en netjes geleverd. Zeker voor deze prijs. Kan het alleen maar aanbevelen.
De bestelling was er heel vlot. Het hoesje is erg mooi.