Stevige mok met goed passende in correcte kleuren geprinte foto.
Ik had een draadloos bel systeem wat niet werkte. Via de mail gemeld en werd snel en service gericht opgelost.
eenvoudig te bestellen en te betalen. Levering precies volgens afspraak
Telefoonhoesje rond 8 uur in de avond besteld en de andere dag al geleverd. Voldoet geheel aan verwachting.
Wekkerradio besteld waar zogenaamd een kabel meegeleverd zou worden. Kabeltje zijn ze helaas vergeten mee te geven en met nader contact dat de kabel ontbrak word er mij verteld dat dit nog nooit is voorgekomen en dat een kabel opsturen geen optie is. Oplichterij!
Beste Jeffrey, We vinden het erg vervelend om te horen dat het zo is gelopen met je bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We hebben dan ook direct de bestelstatus en het contact nagekeken. Jouw bestelling is verwerkt vanuit het Logistieke centrum van Bol.com, een zogenaamde LVB order. Dat betekent dat wij de fabrikant zijn en niet de leverancier en volledig buiten dit proces staan. De informatie die je hebt door gekregen, dat de kabel niet nagestuurd kan worden, is niet vanuit ons gegeven maar vanuit Bol.com, met ons is namelijk geen contact geweest. We raden aan de wekker terug te sturen zodat je het aankoopbedrag terug krijgt. Tevens zullen wij contact opnemen met Bol zodat dit opgepakt kan worden. Onze excuses voor het ongemak.
snelle levering en goede prijzen
Snelle afhandeling en heel goed en netjes verpakt!
Snelle reactie en rechtzetting door Knaldeals.com na mijn melding van foutieve bestelling.
Dankuwel. Voor de snelle levering. De verzorgde verpakking wat tegen een stootje kan.! En zeer te vrede over mijn gsm covers.
Bedankt na één dag in huis
slechte service
Beste Omar, We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We hebben twee Baseus in-ear headsets retour ontvangen. Bij het verwerken van de retournering bleek de verzegeling van beide headsets verbroken te zijn. In-ear headsets vallen onder hygiëne producten, wanneer de verzegeling verbroken is kunnen we deze niet langer verkopen. De oortjes zijn daarom naar je geretourneerd. We hebben geprobeerd dit aan je uit te leggen. Ook hebben we je er op gewezen dat de derde headset gewoon geretourneerd kan worden mits de verzegeling intact is. Zodra we het derde product retour hebben ontvangen en deze aan de voorwaarden voldoet zullen we deze crediteren. Mocht je nog andere vragen hebben dan horen we het uiteraard graag.
Van bestelling tot levering is alles vlekkeloos verlopen. Screenprotector en hoesje paste perfect.
Very easy ordering and paying - items arrived as described - and on time.
Quick delivery. Product is as advertised.
zeer tevreden over het mail verkeer en de afhandeling van mijn bestelling een aanrader
Ik had bij knaldeals een screen protector besteld, maar die was helaas beschadigd in de verpakking - kan gebeuren. Na een mailtje te hebben gestuurd waarin ik de situatie uitlegde en een foto had bijgevoegd had ik binnen het uur antwoord en was er al een vervanging opgestuurd. Super service!
Levering heeft veel te lang geduurd, heb dezelfde dag mijn nieuwe smartphone besteld en die kwam van ergens in Groningen en had hem een dag later. Jammer dat de levering bij jullie zo lang op zich liet wachten. Misschien toch opteren om een andere manier te zoeken. Voor de rest wel tevreden over de service, zoals snelle reacties op mails, goeie opvolging en klantvriendelijk.
Snel en goed geleverd
Bestelde hoesje dat nageleverd zou worden, niet meer leverbaar. Als uitzondering een andere hoesje gekozen wat iets duurder was dan het eerst bestelde. Super
Snelle levering en een handig telefoonhoesje voor een zacht prijsje
Duidelijke site om je eigen creatie te maken, duidelijke communicatie over bestelling en levering.
Cover met eigen foto laten maken, was helemaal naar wens, top!
de aansluit stukken voor dat kabeltje was voor mij onduidelijk dus verkeerd en een nieuwe onderdeel besteld natuurlijk
Snelle levering en tevreden met het bestelde artikel.
Snelle levering, goeie prijzen gewoon top