Snel goed is gewoon aan iedereen aan te bevelen
Uitstekende service van a tot z
Alles verliep erg vlot. Na prijsvergelijking was knaldeals bij uitstek de goedkoopste. Het products was netjes verpakt en beantwoordt exact aan de omschrijving op de website. In corona tijden slechts 1 dag later geleverd dan aangekondigd, maar dat is de gemiddelde vertraging die pakketjes NL-BE lijken op te lopen tegenwoordig.
Ruime keuze en snelle bezorging.
Correcte en tijdige levering
Het telefoon hoesje met foto ziet er perfect uit. Wij zijn heel tevreden
Prima spullen en service
snelle levering, geweldige communicatie, kwaliteit
Op vrijdag besteld en zaterdags geleverd en dit ondanks de corona...
Na het bestellen en betalen van mijn bestelling kreeg ik 2x een bevestiging binnen, dus ik dacht dat alles goed was. Na ca. 4 dagen was het aankoopbedrag teruggestort op mijn rekening en ik denk dat mijn bestelling dus geannuleerd is. Dit heb ik zelf niet gedaan. Hierna heb ik geen zin meer om het nog een keer te proberen, want wie weet zit ik nog 4 dagen te wachten op niks.
Beste Giel, Er is waarschijnlijk een dubbele klik geweest tijdens het bestellen waardoor er 2 orders van jou binnen zijn gekomen. Omdat jij natuurlijk 1 keer betaald hebt wordt de betaling ook maar gekoppeld aan 1 order. De andere order wordt dan geannuleerd. Vandaar dat je die e-mail hebt gekregen. Ik zie dan ook dat jou hoesje de 17e naar jou verstuurd is. Mocht je het niet ontvangen hebben mag je contact met ons opnemen via de mail dan zullen wij het opnieuw naar je gaan versturen. ([email protected]) Nogmaals onze excuses voor het ongemak en een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Prima levering
Super snel en super service
Goed product en snel geleverd
En snel
De nalevering werd keurig gecommuniceerd en een alternatief werd geboden.
Snelle levering product is goed
Samsung lederen backcover, perfect product. Snel geleverd.
Goede product , alles naar wens
Alles prima
Al verschillende telefoon- en tablethoesjes besteld via Knaldeals. Steeds zeer tevreden over. Handige site om het juiste product te vinden. Snelle en correcte levering.
LEVERING DE DAG ERNA
Snel en compleet. Meer willen we toch niet. En ook nog een concurrerende prijs
Product geruild zonder extra kosten!
Ik had reserve polsband besteld voor mijn Phenix sporthorloge. Na eenvoudige bestelling werden de volgende procedures volgens verwachting afgehandeld en geleverd.