Ben er helemaal tevreden mee
Gewoon goed, bestellen en volgende dag binnen
Het losgeldvakje niet helemaal worden dicht geritst, waardoor het geen functie meer heeft. Vervolgens is het door Knaldeals in een enorme doos verzonden, waardoor ik hoge retourkosten heb. En dat wordt niet gerestitueerd, terwijl ik de gehele bestelling heb geretourneerd. Normaliter worden dan ook de verzendkosten vergoed.
Door de veelheid die er is op het gebied van carkits heb door één telefoontje de juiste keuze kunnen maken.
Knalprijzen en snelle levering
Gsm hoesje besteld en goed ontvangen
Gewoon tevreden.
ik heb besteld, en goed aangekregen. Mijn pakje was goed verzorgd ingepakt en voorzichtig opgestuurd
Prima hoesje en screenprotector.
De artikelen ontvangen zoals omschreven op de website, ze waren goed verpakt.
Screen cover gekocht voor gsm. Bedekt aan beide zijden van toestel halve centimeter tekort. Geen goede maat voor dit toestel. Ze wijten het aan het model met gebogen scherm. Bij artikelbeschrijving staat : "perfecte pasvorm"
Beste Jeroen, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over het geleverde product. Helaas hebben wij nooit van jou een melding ontvangen met daar in je klacht omschreven. Wij hebben dus ook nog niet kunnen kijken of je wel daadwerkelijk het juiste hebt ontvangen. We willen je de kans geven om dit als nog te doen en je mag dan ook een foto sturen van het ontvangen product met daar bij je ordernummer. Je kan dit mailen naar [email protected] en dan zullen we samen gaan kijken naar de beste oplossing. Excuses voor het ongemak en we zien graag je reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Team knaldeals.com
De hoesjes zijn niet zo duur maar wel echt super goed!
Had een vergissing begaan met mijn bestelling. Heb een mailtje gestuurd,kreeg heel snel een antwoord en hebben dit direct opgelost. En zeer snelle, correcte levering.
Zoals geschreven.
Ik heb gevraagd een 1430 mAh. U hebt mij een 1200 gegeven in een verpakking van BL-5J 1430 mAh Niet eerlijk!!!! voor de prijs van een 1200
Beste Lys, Dat klinkt niet goed en is natuurlijk niet de bedoeling! Ik kan geen contact met onze klantenservice vinden, heb je hen toevallig al een mailtje gestuurd ? Dan gaan we dit zo snel mogelijk voor je nakijken en oplossen! Onze excuses voor het ongemak en we horen graag van je. met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Helemaal niks op aan te merken
Bij Knaldeals zit je altijd goed voor hoesjes voor je telefoon en tablet.
Wij hadden een infrarood nekmassagekussen besteld, hetgeen we kregen werkt niet, heb daarover gemaild en foto's opgestuurd, maar ze reageren gewoonweg niet meer!!!! Van mij dus geen 5 sterren beoordeling, maar een dikke min 10!!!!
We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Op 19-12 hebben we gevraagd om een filmpje van het product waarop we kunnen zien dat deze niet werkt zodat we direct actie hadden kunnen ondernemen. Zoals toegelicht hebben we dit nodig voor onze leverancier zodat gekeken kon worden of er direct een nieuwe gestuurd kon worden. Tot op heden hebben we helaas geen filmpje, zoals opgevraagd, ontvangen, enkel een paar foto's. Zonder het filmpje kunnen we helaas geen verdere stappen ondernemen. Graag ontvangen we dit alsnog zodat we dit voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Snel en goedkoper dan de concurrent
Op de camping en thuis werk goed gr erwin
Bij deze wil ik graag vermelden, dat deze firma uitermate goed presteert op service en klant vriendelijkheid. Zelden een bedrijf mee gemaakt waar de service zo hoog is als bij hun. Werkelijk top,,, Problemen lossen ze super goed op. Beter kan haast niet.
Super tevreden met dit leuke hoesje, eindelijk eentje die goed past en waarvan de grip ook fijn is.
ZER GOED