Fijne organisatie, goede uitleg en perfecte software.
Bedrijfsnaam | Jouw Zutphen |
Goed geholpen, snelle service en heb er een mooi telefoon nummer aan over gehouden.
Verhuizing van andere provider ging soepel en diensten werken prima
Tevreden van aanvraag tot en met het bellen an sich.
Bedrijfsnaam | Swakhoven |
Na een lange aanloop overgestapt en dit hadden we zeker eerder moeten doen. Mogelijkheden te over om alles naar eigen wens in te stellen en goede klantenservice en duidelijke informatie vanuit Voys.
alles werkt prima, goede service en info op website
goede service etc
Bedrijfsnaam | dm deals |
Ik heb geen verstand van techniek en was daarom zeer blij met de hulp vanuit Voys om ons abonnement op te starten en te installeren. Je hebt persoonlijk contact met mensen die weten waar ze over praten. Erg fijn.
Bedrijfsnaam | Het Arbeidsdeskundig Collectief |
enorm klantvriendelijk
Bedrijfsnaam | heeg en holthinrichs advocaten |
Het omzetten van de ISDN naar VOIP telefonie is goed verlopen. De begeleiding hierin was persoonlijk en duidelijk. Zeker een aanrader!
Bedrijfsnaam | Amcor |
Goede en betaalbare telefoon oplossing alleen de app en kwaliteit van het bellen verdiend nog verbetering.
De overgang naar Voys is goed verlopen. Helaas hebben we nog wel 2 extra basisstations nodig om goed bereik te hebben in de school (hier kan Voys niets aan doen). Na plaatsing hopen we deze week overal goed bereik te hebben.
Bedrijfsnaam | CSBO Fiduciaschool |
Gewoon heel goed. Direct contact met steeds dezelfde. Waren alle organisaties maar zo klantvriendelijk. Een voorbeeld voor anderen.
De mogelijkheden van Voys sluiten naadloos aan op mijn wensen. Wat ik vooral prettig vind is dat ik zelf de belplannen kan aanmaken en wijzigen. De eerste keer had ik wel hulp nodig bij het maken van een belplan, maar ik werd snel en kundig geholpen door een medewerker van Voys.
Bedrijfsnaam | Smulders Beheer BV |
Op zich prima, alleen soms niet goede verbinding.
Bedrijfsnaam | Zeilschool Midden Nederland |
De transitie van een ouderwetse vaste telefoonlijn naar Voys is uitstekend verlopen. Snel en alles keurig op tijd. Ook heb ik veel begeleiding gekregen bij de overgang. Het is nog wel even wennen om te bellen en gebeld te worden door Voys. De geluidskwaliteit kan beter. Het komt best vaak voor dat geluid wegvalt. Ook heb ik voicemails ontvangen zonder geluid. Als ik belangrijke klanten moet bellen, betrap ik mezelf erop dat ik toch nog van een mobiele lijn of vaste lijn gebruik maak, om ervoor te zorgen dat ik de klant goed kan verstaan, zonder dat deze wegvalt.
Bedrijfsnaam | buitenplaats Kasteel Wijlre |
Ik ben goed geholpen. Als ik vragen had kreeg ik snel antwoord. Een topbedrijf!
Bedrijfsnaam | ProWorks |
Super goede, vriendelijke en snelle helpdesk. Goed product. Maar wel even wat tijd nodig om het dashboard en alle mogelijkheden te snappen. En die tijd heb ik niet, dus, ik ben blij dat we kunnen bellen, gebeld worden, een wachtmuziekje hebben, een voicemail en wat wil een mens nog meer. Misschien in de toekomst eens tijd maken om te onderzoeken wat er nog meer mogelijk is.
Bedrijfsnaam | De Borduurshop BV |
Gewoon goed.
Bedrijfsnaam | Machnet |
Ik heb het informatie en opdrachttraject als snel, efficiënt en duidelijk ervaren. Ook de inrichting van de app en het aldus werkend krijgen was een fluitje van een cent. Ik ben er erg blij mee.
Bedrijfsnaam | Samen Jezelf U.A. |
Vriendelijk personeel, hulpvaardig, afspraken worden nagekomen! Top service en dienstverlening! Ga zo door!
Bedrijfsnaam | TVI |
Dit had ik jaren eerder moeten doen.
Bedrijfsnaam | Nederlandsche Planners Associatie BV |
Ik ben echt tevreden
Bedrijfsnaam | Earthiantrading B.V. |
Voys is gebruiksvriendelijk & pratisch in het gebruik. Het succes van dit product zit 'm in de eenvoud! We hebben er echt gemak van. De mensen van Voys zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ze geven ook een eerlijk en oprecht advies.
Bedrijfsnaam | Benelux-NDT BV |
De app en de bijbehorende website zijn redelijk gemakkelijk te gebruiken. Vanaf het moment van aanvraag was ik een dag later al telefonisch bereikbaar op het nieuwe nummer. In de on-line centrale worden voor meer geavanceerde functies soms termen gebruikt die een leek niet kent, en die daardoor een onbekende uitwerking hebben. Wat meer uitleg zou dan nuttig zijn. Al met al is het basisgebruik simpel en zeer snel operationeel
Bedrijfsnaam | NJIP bv |