Contacten verlopen zeer prettig van verkoop tot helpdesk. Opstart probleempjes worden direct opgepakt en opgelost. Afspraken worden correct nagekomen. Aardige mensen die goed luisteren naar de wensen van de klant. De overstap naar Voys is prima verlopen.
Bedrijfsnaam | Warneke Roggeveen Hypotheek en Verzekeringadviseurs |
Vriendelijke medewerkers! En een fijne service voor een mooie prijs! :)
Bedrijfsnaam | PC Patrol |
Alles in een handomdraai geregeld. Enige wat ik jammer vind is dat je online zelf geen nummer(reeks) kan kiezen.
Bedrijfsnaam | Stichting DJ |
Zeer goede communicatie en werkwijze. Oplossingsgericht om problemen veroorzaakt door KPN op te lossen.
Onmiddelijk opgepakt na eerste telefoontje, totaal geen verkoop druk oid. Afsluiten enorm simpel en overzetten tevens snel en eenvoudig. Tussendoor bedacht ik dat we toch een toestel en basis nodig hadden - was ook direct geregeld en ontvangen.
Zeer duidelijk en vriendelijk
Ervaringen tot op heden zijn zeer goed. Support is snel een goed. Online nformatie ook goed.
Snel, goedkoop en makkelijk
We gebruiken het nog niet, maar de app, installatie etc etc tevreden
Erg fijn te woord gestaan en uiteindelijk een ideale oplossing voor de toepassing van ons bedrijf. Het was een beetje een zoektocht, maar fijn dat het is gelukt!
Wij maken sinds zeer korte tijd gebruik van de diensten van Voys. Wij zijn erg tevreden over de diensten die zij aanbieden en ook over alle extra informatie zoals de instructiefilmpjes welke enorm duidelijk zijn. Al met al een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Bellen werkt goed.
Wij moeten nog erg wennen aan het bellen via de app. Zeker als wij beiden beschikbaar willen zijn voor de zaak, geeft dit problemen. Ook het geluid als wij gebeld worden, vinden we minimaal. Na het bellen met jullie klantenservice over de vraag of wij ook op ons vaste nummer bereikbaar kunnen zijn, was zijn antwoord dat dit kon, maar dat hij niet ging vertellen hoe dit moet. Daarvoor kon ik een consult aanvragen voor een bedrag per kwartier. Ik vind dit klant-onvriendelijk. Wij zijn net abonnee bij jullie, alles gaat toch net een beetje anders dan bij andere providers. We hebben het wel geprobeerd met jullie extra instructies online, maar ook hier wordt het allemaal niet heel simpel uitgelegd. Voor nu dus nog een onvoldoende, maar wellicht als alles meer gewend is, een voldoende...
Ik heb over het algemeen een positief oordeel over de geleverde diensten. Het enige waar ik mee zit, is dat ik geen inzage/overzicht heb in/van de e-faxen die ik stuur, ik weet niet of die dezelfde dag worden gefaxt en ik krijg geen ontvangstbevestiging daarvan. Dit zou ik graag anders willen zien.
Uiteindelijk gekozen voor 3cx.
Zie hierboven. Een minpuntje is dat ik niet, zoals beloofd, werd teruggebeld nav mjin aanvraag op jullie website.
Als kleine ondernemer was ik bellen en gebeld worden op mijn mobiel (ook 's avonds laat :-/ ) helemaal zat, dus ik keek naar VoIP. Ik ben helemaal blij met mijn basic pakketje bij Voys en zal zeker upgraden als mijn bedrijf groeit.
erg goed. app werkt prima.
Als je op zoek bent naar een VOIP oplossing dan kan ik zeker Voys aanraden. Binnen no-time krijg je een nummer toegewezen en is alles naar wens ingesteld. En mocht je vragen hebben dan helpen ze je snel en tot volle tevredenheid. Kortom een aanrader!
Makkelijke app om mee te bellen, eenvoudig je telefonie in te stellen via dashboard van Voys.
Onder de indruk van de dienstverlening van Voys. Zeer aan te bevelen
Op advies van 'n collega bedrijf info ingewonnen en direct geheel vrijblijvend geholpen met al mijn vragen, met gelijk het afhandelen van de gestelde vragen en het aanbieden van hulp Zeer professioneel en zeer klantvriendelijk !!!
Al eerder klant geweest; nu weer terug bij Voys wegens goede dienstverlening en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wij hebben de Voys app in gebruik en die crasht steeds als je probeert op te nemen. Wij hebben 1 nummer in gebruik met meerdere collega's en dat werkt dus gewoon niet. We hebben al verschillende keren contact gehad met de helpdesk en ze zijn heel aardig, maar het blijft onwerkbaar.
Helaas gaat de service bij Voys hard achteruit. Wij zijn zelf klant, en hebben meerdere van onze eigen klanten bij Voys ondergebracht. Voorheen was de klantenservice van Voys het sterke punt: als je belde, had je vrijwel altijd meteen iemand aan de lijn die de kennis had om je te helpen. Nu duurt het meestal lang voordat er opgenomen wordt, en als er uiteindelijk opgenomen wordt, klinkt het alsof je doorverbonden bent met iemand die thuis zit te werken. Het standaard antwoord is dan dat die persoon je niet kan helpen, en ze je gegevens noteren zodat je ze terug kunnen bellen. Dat gebeurt zelden binnen een uur, en vaak helemaal niet. Kortom: daar waar ik Voys altijd aanraadde, zeg ik nu: blijf er bij weg, want dit zijn meestal de voortekenen dat uiteindelijk ook de technische dienstverlening achteruit zal gaan. Heel erg jammer.