Pluspunten
Super geholpen door Sanne, prima uitleg gegeven en alles heeft super gelopen nieuw telefoon nummer waar je nog uit kon kiezen was super. Het fijne van IP telefoon is plug en play
Pluspunten
Toegankelijk, persoonlijk, professioneel. En een mooie visie die ook in de praktijk wordt gebracht.
Pluspunten
Fijne manier van communiceren. Lekker laagdrempelig. Ook inhoudelijk goed geregeld.
Pluspunten
Service en snelheid
Pluspunten
Tot nu toe: ALLES. Ben fantastisch geholpen met alles en op de dag van levering Zelfs bij jullie geweest voor een oplossing en aan het eind van de dag werkte alles. Gewoonweg TOP! Bedankt!!!
VerbeterpuntenTot nu toe: NIKS! Zo blijven! ;-)
Pluspunten
Snel geregeld, goede communicatie. Dik in orde.
Pluspunten
Erg fijn contact met Irene van Voys. Verteld direct waarom Voys beter is dan de andere partijen en denkt mee in oplossingen. De software is helemaal van vandaag en zorgt ervoor dat ons bedrijf altijd, op kantoor en buiten kantoor tijden bereikbaar is.
Pluspunten
Een verademing na jarenlang ploeteren met de stroperige machine genaamd Vodafone-Ziggo. Vanaf het eerste contact t/m de oplevering verliep het contact goed. Bij vragen over de offerte of over de aansluiting en portering wist Rianne ons altijd positief te verrassen door haar snelle antwoorden. We maken momenteel nog maar zeer beperkt gebruikt van jullie telefoniedienst doordat we al het binnenkomend verkeer doorzetten naar Bizziphone. Overig uitgaand belverkeer beperkt zich tot mobiel. Ik zie dit overigens in de nabije toekomst nog wel veranderen.
VerbeterpuntenMisschien zou je een kleine introductie van het Freedom portaal met de klant gezamenlijk kunnen oppakken. Dit hoeft niet meer dan 20-30 minuten te duren.
Pluspunten
Super snel en persoonlijk contact. Erg prettig en super snelle overstap.
Pluspunten
goede app voor iphone vriendelijk personeel
Verbeterpuntenweinig systematiek in toegankelijkheid diverse publicaties onduidelijk welke IP phones wel of niet en in welke mate ondersteund worden en tegen welke kosten. daar komt de klant pas geleidelijk achter. No BYOD. op freedom blijkt verwijdering van een profiel uiteindelijk verwijdering van een account te zijn waardoor vermijdbare kosten ontstaan, Als u geen maatwerk wilt leveren, zet dat dan op de website.
Pluspunten
Snelle reacties en heel vriendelijk
VerbeterpuntenIets meer uitleg over het freedom gebruik
Pluspunten
Fijn contact en de online omgeving erg uitgebreid. Handige help pagina, en als je er zelf niet uitkomt, staat er altijd iemand paraat.
Pluspunten
Voys is een vertrouwde partner van Privacy First in de strijd voor een privacyvriendelijke maatschappij. Voys biedt immers een voordelige én hoogwaardige telecomoplossing die zowel gebruiksvriendelijk als privacyvriendelijk (want encrypted) is. Daarmee is Voys een positief voorbeeld voor de gehele telecomsector. Ook heeft Voys een uitstekende klantenservice!
Pluspunten
Zeer goed contact en product. Vergelken met klassieke telecom werkte dit zo soepel.
VerbeterpuntenKan mij niet meteen iets bedenken.
Pluspunten
Tot zover zeer tevreden. Ik zal feedback geven zodra deze opkomt.
Pluspunten
Snel geregeld goed resultaat
Pluspunten
Fijne benadering; niet te moeilijk, niet te lang
Verbeterpuntende telefoon geeft vaak 'firmware update' aan. Op dat moment hebben we even geen verbinding volgens mij. Dat is wel een verbeterpunt.