Pluspunten
Goede verbinding en werkt goed. Overgestapt omdat mijn vorige VoIP provider technisch veel storing had en erg ingewikkeld in te stellen was. Zeker de softphone werkt super goed.
Verbeterpuntenbij lokaal bellen moet toch kengetal ingevoerd, hoefde bij mijn vorige VoIP provider niet. Geen mogelijkheid voor een bel bundel aan te schaffen of af te kopen.
Pluspunten
Heerlijk pragmatisch. Je kan zelf bij alle instellingen en daarmee ook alles naar wens configureren. Er is uitgebreide hulp beschikbaar. Dit laat niets te wensen over!
VerbeterpuntenDe specifieke details omtrent VOIP iets duidelijker op de site zetten is wenselijk. (In mijn geval het duidelijk krijgen dat je met één client slechts op één apparaat tegelijk kan werken, in plaats van één account te hebben waarmee je tegelijk vast en mobiel bent ingelogd)
Pluspunten
Wij ervaren het contact met Voys als zeer prettig.
VerbeterpuntenDe overstap is niet geheel vlekkeloos verlopen, maar er is adequaat omgegaan met het herstellen van de onzorgvuldigheden.
Pluspunten
Alles heel snel en professioneel geregeld. Duidelijke communicatie. Persoonlijk contact.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
zeer persoonlijk en accuraat
Pluspunten
Snelle service, lekker praktisch, gewone mensen, slimme oplossingen
VerbeterpuntenUserinterface van selfservice omgeving. Kan beter!
Pluspunten
Goede vlotte service
Verbeterpuntenwerk nog te kort met voys om concrete verbeterpunten te noemen
Pluspunten
snelle service, makkelijk en veel mogelijkheden
Verbeterpuntenik vind de verbinding niet top.... veel krijg ik de melding tijdelijk niet beschikbaar... kan ik niet bellen en pak ik mijn mobiel.. misschien wel mijn internet verbinding maar daar moet ik nog eens naar kijken
Pluspunten
Geweldige helpdesk. Die heet geloof ik 'klantgeluk' en daarmee is niets te veel gezegd. Een ijzersterk punt van Voys. Wij zijn heel gelukkig met de ondervonden praktische steun.
Pluspunten
Goede service, vriendelijke mensen en snelle afhandeling van vragen. Diensten zijn gemakkelijk aan te passen in het zeer overzichtelijke dashboard.
Pluspunten
Snelle, heldere en directe communicatie!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Persoonlijk, professioneel en betrokken
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Snelle aansluiting. Prima verbinding via de app. Keuze in nummer is goed en herkenbaar
VerbeterpuntenEr zit een lichte vertraging via internet bellen.
Pluspunten
meteen goed gestart, goede service bij installatie en dus helemaal geen problemen! De app werkt ook simpel, ideaal voor drukbezette mensen!