Pluspunten
Zeer snelle en makkelijke overstapmogelijkheden. Klantenservice (Irene) heeft zeer snel en duidelijk gehandeld om ons als bedrijf z.s.m. over te laten stappen van KPN naar Voys. Daarnaast de mogelijkheden via de interne webpagina en app werken zeer makkelijk en snel. De mogelijkheden binnen deze platformen zijn uitstekend!
VerbeterpuntenMomenteel nog niets gevonden. Maar zodra we dat voor ogen hebben zullen we dit mededelen.
Pluspunten
Goede en snelle service.
Pluspunten
Fijn contact. Goed betrokken en actieve benadering naar ons toe.
Pluspunten
Ik had een skype nummer en was twee weken niet te bereiken doordat een aantal mobiele providers in Nederland het niet goed hadden ingesteld meteen contact gezocht met voys hebben direct het skype nummer overgezet en alles snel geregeld zodat ik weer bereikbaar was! Ook als er iets niet lukt bij het instellen en aansluiten helpen ze direct dit had ik veel eerder moeten doen.
Pluspunten
Goed bereikbaar
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke en behulpzaam, geen enkele vraag is hen vreemd overal is een oplossing voor. Zeer uitgebreid platform voor instellingen van je telefooncentrale maar wel gebruiksvriendelijk. Voor MKB is dit een aanrader!
Pluspunten
Mijn ervaring met Voys is hartstikke goed! Goede dienstverlening en exact nagekomen wat er wordt aangegeven. Ik ben zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle service/goede uitleg. En alles werkt goed!
Pluspunten
Zeer adequate hulpverlening. Ook een uitstekende begeleiding.
Pluspunten
Proactief mailen met opmerkingen dat de telefonie uitgeschakeld staat etc. Thanks Sanne!
Pluspunten
Snel en vriendelijk!
Pluspunten
Wij hadden al een positieve ervaring met Voys met ons andere bedrijf. Nu is dat niet anders. Het gehele proces van nummeraanvraag tot aan het operationele verliep top, we werden goed geïnformeerd en als er vragen zijn is de klantenservice heel flexibel, geduldig en aardig!
Pluspunten
- Zaken zijn snel geregeld - Vast contactpersoon die weet waar het over gaat - Duidelijk, overzichtelijk en stabiel platform
Pluspunten
- Snelle en Duidelijke service - Stabiel platform - Easy setup van een belplan - Zeer makkelijk beheer
Pluspunten
- Snelle communicatie - Heldere antwoorden - Uitgebreide FAQ database - Online VOIP centrale zeer uitgebreid, vergt wel wat kennis en tijd om goed in te stellen
Verbeterpunten- Server based SIP presence zou een zeer welkome aanvulling zijn. Dit zorgt ervoor dat de Chrome/FF plugin gelijk loopt kwa beschikbaarheid met de telefoon. - Mogelijkheid om via de VOIP centrale telefoonboeken aan te maken (b.v. voor Cisco, Yealink, etc), nu zelf eigen oplossing moeten verzinnen.