Pluspunten
Alles werkt prima en komt volledig geconfigureerd. Een kind kan de was doen.
Pluspunten
Heel persoonlijk!! Helpt met het zoeken naar een (goede) oplossing voor telefonie. Voys heeft mij genoeg tijd gegeven om de offerte rustig door te nemen, ze waren niet aan t pushen na 2 werkdagen. Dit geeft mij een goed vertrouwd gevoel!
Pluspunten
Duidelijke en snelle communicatie. Behulpzame contacten. Degelijk technisch platform. Eenvoudig zelf te beheren.
VerbeterpuntenAlle basis telefonie werkt geweldig!! Nu zou het mooi zijn als verdere ontwikkelingen richting optimalisatie en telefonie v3 gaat. Zoals gebruikerschakeling op basis van locatie. Belplan opschalen ipv volgende stap doorlopen.
Pluspunten
Snelle overschakeling.
VerbeterpuntenDe belkwaliteit is niet wat ik er van verwacht had. Vooral via mijn iPhone valt er iet of nauwelijks te bellen, ook wanneer mijn wifi-verbinding perfect is.
Pluspunten
vooralsnog goede dienstverlening
Pluspunten
Vriendelijk, snel en goed. Je zou willen dat alle bedrijven zo zouden handelen.
Pluspunten
Snelle vlotte service en alles online beschikbaar
Verbeterpuntenonduidelijk over de belkosten althans voor mij.
Pluspunten
Direct contact bij vragen. En tot nu toe ook direct antwoord.
VerbeterpuntenOp dit moment nog geen (pas sinds 1 maand nieuwe gebruiker).
Pluspunten
Goede en snelle respons. Persoonlijk contact.
Pluspunten
Snel handelen met het regelen en wijzigingen makkelijk te doen
VerbeterpuntenAls we nu gebeld worden, staat het nummer van de beller in beeld. Ik zou een voorkeur hebben om het Voys nummer in beeld te zien, zo kan ik direct een scheiding maken of het algemene nummer gebeld wordt, of mijn eigen mobiele nummer.
Pluspunten
Snel en makkelijk geregeld.
VerbeterpuntenMeteen een gespecificeerde factuur met specificatie van het nummer waar naar is gebeld per e-mail, zonder dat ik daarvoor hoef in te loggen.
Pluspunten
Prima en vriendelijke begeleiding bij het installeren van de nieuwe toestellen.
Pluspunten
we voelen ons klant i.p.v. een nummer.
Verbeterpuntenik zie op de voiceapp (mobiel toestel) niet naar welk nummer mijn klant gebeld heeft.
Pluspunten
We zijn net bezig. Kom over een jaar eens terug
VerbeterpuntenAls boven
Verbinding tussen de draadloze handsets en het basisstation lijkt af en toe gebrekkig te zijn. Ook verschijnt er af en toe een melding op de handset dat het contact met het basisstation weg is en deze dient te worden hersteld.
Correctie van onze naam: Bedrijfsnaam is: BRADEIN JURISTEN