Pluspunten
goede service.
Verbeterpuntenfax ontvangstbevestiging in een pdf i.p.v. mail. Zodat het pdfje kan worden opgeslagen in het digitale systeem. meer inzicht in kosten van versturen van fax.
Pluspunten
Snelle reacties op vragen, verkeerd verzonden toestel direct goed opgelost.
Pluspunten
Prima service, goede prijs-kwaliteit verhouding, persoonlijk contact !
Pluspunten
Snelle levering, goed werkend systeem, snel online. Direct contact of via onze tussenpersoon mogelijk.
Pluspunten
Correct en professioneel
Pluspunten
Professioneel en vriendelijk, inhoudelijk goede kennis van het product, snelle levering van de hardware.
VerbeterpuntenSnelheid van terugbellen als je telefonisch contact zoekt met de helpdesk.
Pluspunten
Voys heeft ons goed geholpen bij het overstappen van ISDN naar VoIP. Enkele problemen met het nummerbehoud die door een andere provider was veroorzaakt hebben zij goed opgepikt en actief met ons gecommuniceerd. Waardoor onze overstap prima verliep. Kwaliteit is ook perfect te noemen, meerdere collega's geven dit aan.
Pluspunten
prijs, hulp op afstand (telefoon en site)
VerbeterpuntenUitleg over bepaalde nodige verbindingssnelheden e.d. was mager. Merk nu dat er bij veel gebruik een lichte storing kan ontstaan.
Pluspunten
Miranda heeft alles soepel geregeld. Erg blij mee! Voys laat zien hoe je als bedrijf met klanten om hoort te gaan. Top!
Pluspunten
Snelle, en duidelijke antwoorden. Geen overtollige ballast en verkooppraatjes, gewoon een recht-toe-recht-aan werkende dienst. Top!
Pluspunten
De vriedelijke en vakkundige klantenservice.
VerbeterpuntenVerbetering van de app. (Stabiliteit)
Pluspunten
Contact met Voys is super. Alles ziet er netjes en overzichtelijk uit.
VerbeterpuntenBelverbinding velen malen beter maken. Alles is goed behalve het gene waar het om gaat.
Pluspunten
Voys werkte goed mee met de overzetting van onze oude provider naar Voys als nieuwe provider
Pluspunten
Ze leggen alles duidelijk uit!
VerbeterpuntenOok 's avonds telefonisch bereikbaar.
Pluspunten
- Goede communicatie en alles werkt perfect
Pluspunten
Eenvoudige oplossing, goed en betaalbaar.
VerbeterpuntenEr wordt niet altijd een verbinding tot stand gelegd via de app. Waarschijnlijk heb ik nu (nog) een gebruiker teveel, want deze was achteraf niet nodig.
Pluspunten
Alles is snel geregeld en werkzaam.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.