Pluspunten
Snelle reacties en oplossingen bij eventuele vragen of problemen. Het gemak en eenvoud van instellen is ook een zeer groot pluspunt. En een persoonlijk contactpersoon maakt het plaatje wel compleet.
Pluspunten
Heldere communicatie. Duidelijke website. Goed en adequaat geregeld.
VerbeterpuntenOnzekerheid op de eerste dag/overgang wegnemen door contact te zoeken.
Pluspunten
Ben blij dat de telefonie werkt! Geen klachten meer maar de overstap ging niet geheel vlekkeloos.
VerbeterpuntenHet contact met de technische helpdesk mag wel wat vlotter verlopen. We hebben sinds de overstap van onze oude aanbieder 1,5 week problemen gehad met de telefonie en hierdoor onze bereikbaarheid voor ons klanten en zakenpartners. Ook de nazorg en een vraag of alles is opgelost had beter gemogen!
Pluspunten
Korte communicatielijnen; contactpersoon rechtstreeks bereikbaar. Vriendelijke, geduldige, behulpzame medewerkers.
Pluspunten
Alles duidelijk en overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent.
Pluspunten
Het contact is goed en zijn altijd in voor oplossingen.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbetering
Pluspunten
persoonlijk contact snelle afhandeling.
Pluspunten
Professioneel en plezier contact. Gestroomlijnde processen en een goed product dat doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenNog meer aandacht voor instructie materialen/video's voor de initiële configuratie. Het was even puzzelen om alle mogelijkheden te doorgronden en goed in te stellen.
Pluspunten
Voys denk pro aktief mee over de telecomoplossing die jij zoekt Helpt je op weg met de eerste stappen van het belplan Voys medewerker pakt feedback meteen mee op naar team / overleg collega's
VerbeterpuntenVoor het digitaal ondertekenen van de overeenkomst/contracten is een mooiere professionelere digitaal gewaarmerkte oplossing voor, heb dit als feedback aan Voys medewerker gecommuniceerd
Beltoon voys aan kunnen passen
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Helpen me goed op weg
Pluspunten
Snel geregeld, een goede prijs en lekker makkelijk in te stellen.
VerbeterpuntenBellen over 4G werkt minder goed dan beloofd. Vaak vertraging op de lijn en soms hoort mijn gesprekspartner mij niet.
Pluspunten
Super klantgericht, denkt met je mee.
VerbeterpuntenFreedom kan soms onoverzichtelijk zijn of rare trekken hebben met het wijzigen van het belplan.
Pluspunten
Fijne persoonlijke communicatie en tegelijk een proffesionele service.