Super service!

Voor de tweede keer mijn loopvlakkettingen voor de wintersport bij Topspace gehuurd en ook nu verliep het heel voorspoedig. Aardige mensen, snelle service en terugkomkorting voor vaste klanten. Aanrader!! :)

Geregeld

Ik vond het een onpersoonlijke transactie die onbevredigend is aangevangen en onbevredigend is afgesloten. Communicatie is alles: Voorafgaand persoonlijk contact zou fijn zijn Bij afhalen zou uitleg fijn zijn Bij retour zou fijn zijn als er een bewijs van afgifte zou worden afgegeven

Snel opweg geholpen na tel contact Makkelijke afwikkeling Borg snel terug

Prima uitleg en service

Gemakkelijk om te reserveren, vriendelijke en prima service.

Aanrader

Uitstekende hulp gehad. Dank voor de snelle montage

Uitmuntende service

Sint Michielsgestel; vriendelijk, behulpzaam en kundig

Goede service, uitstekende prijs

Duidelijke website met ruime keuzes. Dakkoffer was als nieuw en werd voor ons gemonteerd/ gedemonteerd De huurprijs was heel redelijk voor deze nieuwe dakkoffer

alles klopt

goede ervaring

Top!!

Top service en een hele vriendelijke en behulpzame monteur die de koffer heeft gemonteerd...

altijd een geweldige service

Trekhaakkoffer ideaal voor extra bagage

Ik heb voor de 3e keer een trekhaakkoffer gehuurd via Topspace. De reservering en communicatie verlopen altijd prima. En de garage (Goirle-Autovakmeester HTS) waar ik de koffer kon ophalen/laten plaatsen was zeer vriendelijk en servicegericht.

Vertrouwd !

Alhoewel de locatie het niet uitstraalt van de buitenkant is mijn ervaring met Topspace buitengewoon positief. De administratieve flow is goed gedigitaliseerd en gaat rimpelloos, de opslag & werkplaats is keurig geordend, de spullen zijn van hoge kwaliteit, de medewerkers zijn uiterst vakkundig, behulpzaam en vriendelijk. Kortom: Topspace levert een top service waarvoor dank !

Simpel en correct geregelt inclusief terugstorting borg

...

Perfecte dienstverlening.

Vooraf goed ingelicht over: geschikt dakkoffer voor mijn auto, gang van zaken bij huren, ophalen en terugbrengen. Dakkoffer volgens afspraak gemonteerd en gedemonteerd. Vriendelijke dienstverlener. Borgsom binnen drie dagen terugbetaald.

Super service

Goed materiaal en hele vriendelijke mensen! Zeker aan te raden

Hele goede service en oplettende medewerker.

Ik had de verkeerde sneeuwkettingen aangevraagd op basis van mijn kenteken. Dit werd op zondag middag gemeld met de vraag of dit bewust was of dat ze hem moesten aanpassen naar de iets duurdere loopvlak kettingen. Nogmaals bedankt.

De dakdragers waren snel gemonteerd. Vriendelijk personeel

Top geregeld en nette service, volgende keer weer Topspace.

Top materiaal, goede en snelle service

Thule XL koffer gehuurd, kreeg z.g.a.n. koffer mee. Top materiaal. Ook montage was snel gedaan net als demontage. Zeker aanrader.

50 - 50 tevreden

De autogarage welk de montage verzorgde is in totaal 2 uur bezig geweest. Best een beetje absurd al zeg ik het zelf... De koffer zelf was erg praktisch en ruim. Slot ging wel wat moeilijk open en dicht.

Prima geregeld

Gegevens zijn bekend bij topspace, wel zo makkelijk. Afhaalpunt is goed bereikbaar en zijn klantvriendelijk. In één woord “ prima”

Gewoon alles correct verlopen!

Aanvraag en verdere opvolging zeer soepel!

Vriendelijk geholpen en de erg mooie dakkoffer werd snel geïnstalleerd. De ruime dakkoffer kon zowel links als rechts geopend worden. We hadden de XL box gehuurd en konden met gemak 3 paar ski's en daar bovenop nog veel tassen met spullen kwijt.

Door gebrekkige overdracht, niet kunnen gebruiken

Ik kreeg kettingen mee die op veel verschillende banden(maten) passen. Toen onderweg bleek dat ik ze nodig ging hebben, bekeek ik instructiefilmpje waarin werd gezegd: "Zorg vooraf thuis dat u het juiste aantal schakels in de ketting hebt zitten, volgens tabel X." of iets van die strekking. Dat ging dus op dat moment niet meer. Toen wilde ik vragen of de ketting misschien al op de juiste maat was afgesteld door Topspace, maar toen werd er niet opgenomen door het noodnummer. (Later ben ik wel teruggebeld, maar toen had ik al andere maatregelen genomen.) Op mijn whatsapp-bericht kreeg ik nog een flauwe grap terug "Anders gaan we volgende keer met u mee naar Zwitserland." Al met al geen goede ervaring. Eén en ander had simpel opgelost kunnen worden door een warme overdracht. (Waarin ofwel werd gezegd dat ik ze nog op maat moest maken, ofwel dat dat al voor mij gedaan was.) En als dit dan niet gebeurt en het noodnumer wordt gebeld, zou 't wel fijn zijn als daar wordt opgenomen

Fantastische service

Onze eerst keer dat wij een dakkoffer en dragers hebben gehuurd. We zette de auto neer, binnen 15 min zat het erop.