Nadat onze wintersport was gecanceled door ziekte konden we toch een paar weken later als gepland de speciale sneeuwkettingen voor onze electrische Enyac ophalen, top bedrijf met gevoel voor de klant.
Goed geregeld, snelle service, duidelijke communicatie
Geen gedoe, lekker makkelijk en snel
Kom al een aantal jaar bij TopSpace in St.Michielsgestel voor sneeuwkettingen en dakdragers en iedere keer een top service!
Snel, behulpzaam, prijs kwaliteit goed
Online altijd duidelijk, snel en makkelijk te regelen. Top service bij het montage punt. Helemaal leuk!
Denken goed mee, komen met voorstel als dat beter passend is. Veel locaties en snel geregeld, zonder gedoe.
Perfecte service
Alles perfect. Snelle montage. Vriendelijke hulp. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat… ;1)
Ook de telefonische check omdat men iets zeker wilde weten wat betreft de bandenmaat voor de sneeuwkettingen was erg fijn.
Komen afspraken en na en leveren goede spullen. Had nog een een last minute wijziging in koffer en kettingformaat 4 dagen voor ik ze op zou halen en dit werd direct en klantvriendelijk uitgevoerd.
Vervelende ervaring met Topspace. Binnen 25 uur na de reservering werd geannuleerd omdat er twijfels waren over het ophalen. Ondanks een direct verzoek om telefonisch contact, kwam er geen reactie. De annulering werd gewoon in rekening gebracht, zonder echte bereidheid om mee te denken.
Gewoon zoals het hoort!
Snel, makkelijk en betaalbaar!
Bij het op de afgesproken datum en tijdstip afhalen van de sneeuwkettingen bleek er niemand aanwezig. Uiteindelijk zelf polshoogte genomen bij derden waarna bleek dat men mij vergeten was. Na een uur wachten toch de sneeuwkettingen in ontvangst genomen. enige uitleg kon er niet worden gegeven. Bij het ophalen hetzelfde verhaal. Aangegeven wanneer ik kwam (ik beschikte na de eerste keer inmiddels over het telefoonnummer), de app wel gelezen maar niet gereageerd. Vervolgens 's morgens weer niemand aanwezig, werd niet gereageerd op telefoontje, uiteindelijk gebeld met algemene nummer van Topspace waar ik netjes werd geholpen en ik binnen 5 minuten wel gebeld kon worden. Moest de sneeuwkettingen maar ergens achterlaten. Afhandeling door Topspace is wel goed geweest. Ik ga voor de verhuur voortaan naar een ander, en als het toch Topspace wordt dan zeker bij een andere afhaalvestiging.
Goede en snelle service.
Goede ervaring met dit bedrijf, prima service (monteren dakkoffer), fijne garage + personeel in Utrecht en schone / mooie dakkoffer
Super makkelijk te reserveren en zeer vriendelijk geholpen!
Altijd goede service en uitleg.
Alles op tijd geleverd prima service
Keurige communicatie en aflevering
Geweldige XL dakkoffer gehuurd en laten (de)monteren bij garage Biesheuvel in Hoofddorp
Al drie keer heb ik gebruikgemaakt van de service van Topspace, en elke keer is het weer top! Het team is supervriendelijk, levert alles stipt op tijd en altijd met een glimlach. De sneeuwkettingen en dakdrager waren in perfecte staat, en de hele ervaring was weer zorgeloos en prettig. Echt een aanrader voor iedereen die betrouwbare service en kwaliteit zoekt. Tot de volgende keer!
Hele proces is goed geregeld. Begrijpelijke website, goede informatief voorziening via de mail. Vriendelijke service bij montage. Makkelijke afgifte van product na gebruik. Snelle teruggave van de borg.
De bagagebox voor op de trekhaak, was binnen vijf minuten gemonteerd. We hebben er tijdens de wintersportvakantie veel plezier van gehad. Ook het terugbrengen verliep soepel. De borgsom is ook snel terugbetaald.