Pluspunten
zeer klant vriendelijk bedrijf
Pluspunten
Snelle en duidelijke dienstverlening.
VerbeterpuntenPrijs van de sneeuwketting op de site duidelijker vermelden. Bij bestelling van pers.auto blijkt na telefonisch contact de maat niet standaard te zijn en wordt de huurprijs dubbel zo duur.
Pluspunten
Bij het huren van sneeuwlketting, bleek dat de door mij genmaakte keuze niet toepasbaar was en ben ik op een wel werkende oplossing gewezen. Bij het ophalen van de sneeuwkettingen werd kort en krachtig voorgedaan hoe eenvoudig dit (loopvlak ketting) werkt.
Pluspunten
Prima service en snelle montage
VerbeterpuntenDragers waren oud en maakten meer windgeruis dan exemplaren die ik eerder heb gebruikt
Pluspunten
snelheid/levertijd: op vrijdagochtend 08:15 gebeld voor huur en plaatsing van dakdragers en dakkoffer voor dezelfde dag. Geen probleem, kon tussen 12:00 en 13:00 langskomen.
VerbeterpuntenHet enige wat ik kan bedenken (en het mag eigenlijk geen naam hebben) is dat in de koffer wat vuil/zand zat. Maar zelf even snel gezogen en het zag er weer spik en span uit.
Pluspunten
Zeer goede en betrouwbare communicatie. Plus gedegen vakmanschap en service
Pluspunten
Duidelijke website Borg in 1 dag terugbetaald
Pluspunten
Prima skibox met montage volgens afspraak. Borg met een dag retour.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede locatie, vriendelijke monteur, makkelijke website.
VerbeterpuntenHaal en levertijden beperkt. Met name maandag niet voor 8.30u is lastig.
Pluspunten
altijd producten op voorraad Service gericht, levering klopt altijd. Zeer goede adviezen over producten ( sneeuw kettingen)
Verbeterpuntenafhaalpunten in het land de afspraken laten nakomen.
Pluspunten
goede service en vriendelijke behandeling.
Pluspunten
Ik huur hier al jaren. Best duur maar correcte afhandeling en goed materiaal
VerbeterpuntenIk vind het prima. service is goed en vriendelijk
Pluspunten
Over alle handelingen alleen maar positief! Een mooie box zoals wij vroegen een zwarte! Goed geholpen! En de borg weer keurig op tijd terugbetaald!
Pluspunten
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken, goede communicatie, goede afhandeling.
Pluspunten
vriendelijke mensen die ,direct helpen en keurig een afspraak hebben gemaakt. spullen klaar hadden liggen en snel en vakkundig is gemonteerd.