Pluspunten
Het bestellen van de benodigde items gaat zeer eenvoudig en ook de bevestiging hiervan is snel binnen. Het montagepunt in De Bilt (Utrecht-Oost) is in 1 woord uitstekend. In zeer korte tijd werd mijn Skibox + dragers vakkundig gemonteerd terwijl de dienstdoende mannen een sociaal gesprek begonnen over wintersport. Ik ga hier zeker terugkomen!
Pluspunten
Ik huur al jaren goede spullen van Topspace.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super eenvoudig online te reserveren, dichtbij ophalen en wegbrengen van gehuurde materiaal. Daarnaast duidelijke communicatie en uiterst snelle retournering van borg. Kortom een top service!
Pluspunten
Snel, duidelijk, goede kwaliteit huurmateriaal en korting voor vaste klanten. Niets op aan te merken. Tot wintersport 2018 !
Pluspunten
goed bereikbaar, denken goed mee, goede service, duidelijke afspraken
Verbeterpunteneigenlijk niet
Pluspunten
Alles is gewoon goed, reserveren, afspraak, borgsom heel snel terug. Doen simpelweg wat ze beloven. Klasse
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Last minute dakkoffer en dragers geregeld, en dat in de drukke voorjaarsvakantie!
Pluspunten
Kwaliteit materiaal Snelheid van plaatsen Flexibiliteit om afspraak wijziging door te voeren
Pluspunten
Prettige service. Handig reserveren. Zeer vriendelijk personeel bij installatie.
Pluspunten
Uitstekende service. Verschuiven van afspraak was zonder probleem mogelijk
Pluspunten
Alles op voorraad Nette en Snelle communicatie over beschikbaarheid Zeer goede dekking over heel Nederland
Pluspunten
Snelle reacties, goede producten. Helderheid over prijs, borg e.d.
Pluspunten
Super geregeld 1 dag na de besteling kon ik de skibox met dragers al later monteren bij carwash elst
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling van zaken en betrouwbare communicatie. Toppie
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Keurig personeel, prima en snel geholpen!