Eenvoudig re reserveren Snelle bevestiging Afhaallocatie dichtbij Nette dakkoffer Vriendelijke hulp bij bevestigen
Prettig geholpen bij vestiging St. Michielsgestel
Vriendelijke geholpen, alles duidelijk uitgelegd en de borg snel weer terug gekregen. Kortom super voor elkaar!
Nogmaals ging allemaal perfect!
Prima materiaal, proper geleverd en op een vriendelijke wijze
Goede ervaring, niet duur, fijn personeel, snel geholpen
Sneeuw Kettingen lagen klaar bij Autocentrum Maarssen , vriendelijke en behulpzame medewerkers ook bij het retour brengen van de kettingen.
Alles naar wens: Materiaal - Montage - Contact - . Houden zo!
Top geregeld. Alles volgens afspraak!
Kon terecht bij AB cars in Eindhoven voor montage en demontage van de dragers en de Thule dakkoffer. Geweldig geholpen aldaar. Zeer vakkundig en prettig. Top space communiceert prima waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Spullen die gehuurd zijn zijn uitstekend materiaal waardoor onze vakantie mede daardoor vlekkeloos is verlopen. Daarvoor hartelijk dank.
Vindt wel dat ik 32 kilometer ( heen terug) wel lang vindt om de kettingen op te halen . Volgende keer graag een dealer in Anna Paulowna.
ik ben snel en goed geholpen, ook bij het terug brengen werd ik weer snel en goed geholpen, mijn complimenten voor de gang van zaken.
Nadat ik de bestelling via het internet had gedaan. Is er met mij contact opgenomen. Ik bleek voor mijn auto toch een andere model sneeuwkettingen nodig te hebben dan dat ik had besteld.
Topkwaliteit met goede dienstverlening tegen betaalbare prijs
dakdragers gehuurd ; zowel het reserveren en het overschrijven van het huurbedrag naar Nederland als het monteren in Turnhout vlot en correct
Prima geregeld, vriendelijk geholpen bij Kruijthof!
Snel geregeld, goede service
De heren waren erg vriendelijk, de dakdragers en dakkoffer waren snel en vakkundig geïnstalleerd.
Volgende vakantie gaan we snel weer vastleggen
Ik had een probleem een ketting paste niet. ( even thuis geprobeerd.) Maar prima geholpen door een medewerker van Topspace. Eenvoudig te verhelpen Het a 4. Papier met instructies was niet te lezen.
Voor de wintersport dakdragers gehuurd, snel geregeld en gemonteerd voor een scherpe prijs. Prima!
Alles prima geregeld!
Dakdragers waren zo geregeld en ze konden dichtbij huis worden gemonteerd. Geen gedoe en een snelle oplossing voor de extra ruimte die we echt wel nodig hadden. Perfect!
Goed geholpen en voor een mooie prijs
Heel flexibel met het maken van een afspraak. Aardig ontvangen en direct geholpen. Zeer tevreden.