Pluspunten
Geen gedoe, geen wachttijd, borg binnen enkele dagen terug, helemaal top!
Pluspunten
Ze handelen meteen correct bij het plaatsen van de fietsendrager.
Pluspunten
Makkelijke website, goede keuzes en snelle service. Ondanks afspraken met tijdschema gewoon binnen kunnen komen en goed geholpen. Bij terugkomst met een gereduceerd tarief de auto netjes door de wasstraat bij carwash Elst.
VerbeterpuntenNiks negatiefs over het bedrijf. De dakdragers hadden tot +/- 50km/h een irritante fluittoon.
Pluspunten
Zelfs voor een 16 jaar oude auto hadden ze de juiste dakdrager.
VerbeterpuntenKreeg eerst verkeerde factuur, tweede was hoger omdat er een 'hulpframe' nodig was voor de 3deurs auto. De webside had dit meteen goed moeten aangeven.
Pluspunten
Uitstekende communicatie en service
Pluspunten
vriendelijke behandeling
Pluspunten
Duidelijk en bondig Goede service
Pluspunten
Ik had een ophaaltijdstip afgesproken en was ruim voor de tijd aanwezig, omdat ik direct aansluitend aan mijn nachtdienst daar aankwam,ik hoefde helemaal niet te wachten en werd ruim 45 minuten eerder geholpen. We zouden het fietsenrek alleen maar ophalen en later zelf thuis monteren, maar het werd daar netjes gemonteerd en uitgelegd hoe alles werkte. Uitermate vriendelijke man. Echt een top-service.
VerbeterpuntenGeen punten die ik kan bedenken.
Pluspunten
Door eigen stommiteit had k verkeerde dakdragers gekocht waar k op laatste moment achterkwam, 1 telefoontje naar topdpace en zij konden mij helpen aan de juiste dakdragers voor onze auto 1 dag voor ons vertrek, echt top geregeld door hen!!
VerbeterpuntenGeen goede service, communicatie en meedenkend
Pluspunten
Communicatie is goed en makkelijk
Pluspunten
Vlot geregeld, op de dag zelf nog dakdragers en een dakkoffer kunnen huren. Ook een dikke pluim voor Kwinkelenberg Automotive in Utrecht waar alles dezelfde dag nog gemonteerd kon worden. Bij terugbrengen was een afspraak maken niet nodig werd de dakkoffer zonder wachttijd weer gedemonteerd. Top!
VerbeterpuntenDe prijs is vergelijkbaar met die van concurrenten, maar ik vind het wel een hoog bedrag voor het huren van een dakkoffer. Dat is dan ook het enige verbeterpunt.
Pluspunten
Makkelijk een afspraak kunnen maken, snelle installatie en duidelijke instructie en instructiemateriaal.
VerbeterpuntenBij terugbrengen toch even een blijk van interesse geven door b.v. te vragen hoe is het bevallen, bent u nog dingen tegengekomen waarmee we rekening moeten houden bij andere klanten.
Pluspunten
Was top geregeld, zeker voor herhaling vatbaar. Top top top.
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenOm een of andere reden was de email met betaalinstructies in mijn spam box gekomen terwijl alle andere e-mails wel gewoon in mijn inbox zijn gekomen.
Pluspunten
Doen precies wat is beloofd.
VerbeterpuntenHerkenbaarheid van mijn ophaalpunt kan wat beter. Het ligt er nu wel heel dik bovenop dat het ophaalpunt dit 'er toevallig bij doet'.
Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenEen zandkorrel is nog geen bagger...
Pluspunten
DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN UITSTEKENDE SERVICE
Pluspunten
Hele goeie service
Pluspunten
Professioneel no nonsense bedrijf. Duidelijke afspraken, goede bevestiging, prima materiaal.
Pluspunten
Na mijn order werd ik direct gebeld door Topspace om de order te checken omdat er wat onduidelijkheden waren over de dakdragers. Ik ben uitstekend op weg geholpen door Topspace waardoor de dakdragers in no time geregeld waren. Ook bij Auto Ambacht in Zoetermeer waar de dakkoffer geplaatst is, ben ik heel fijn geholpen en zijn ze zeer flexibel en behulpzaam.
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst en hulp door Marcel (Waddinxveen)
Pluspunten
Goede heldere webshop. Snelle communicatie. Uitgebreid assortiment dragers en koffers en voldoende montage/afhaalpunten in Nl.
VerbeterpuntenActies waarbij tegoedbonnen worden verloot die bij volgende bestelling te verzilveren is niet doen. Ik ben nu net na gebruik tevreden. Beloon me daar dan voor. Bovendien doe ik toch nu een aanbeveling?