Pluspunten
Snel en goed prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenAl bij reserveren je gewenste tijd bij gewenste garage kunnen vastleggen.
U kunt altijd een voorkeurtijd aangeven bij het reserveren, Meestal kan de montagepartner u hierin tegemoet komen. Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
snelle en betrouwbare montage
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Duidelijke en correcte communicatie.
Dank u voor uw positieve feedback!
Pluspunten
Het wordt steeds goedkoper om te huren, ze komen afspraken na.
Positive
makkelijk afspraak te maken en uitvoeren
Suggestionstas van de ketting was zeer zwaak voor zo'n zware ketting
Pluspunten
Alles OK Volgende keer kom ik weer.
Pluspunten
De "Top" in de naam is de aanduiding mbt de service en kwaliteit.
Pluspunten
Snelle reactie na reservering, goede service wij kunnen in onze woonplaats de sneeuwkettingen ophalen. Snel je borg terug. Hoe vaker je huurt Hoe meer korting.
Pluspunten
Voor de 3de keer sneeuwkettingen gehuurd. Wederom alles prima verlopen. Duidelijke website en snelle service!
Pluspunten
Bestelling, betaling en plaatsing van de dakkoffer verloopt iedere keer uitstekend. Inmiddels 4 keer gebruik gemaakt van de dienstverlening Topspace (in samenwerking met lokaal autobedrijf).
Verbeterpunten-
Pluspunten
Geen lange wachttijden
Pluspunten
komen afspraken na
Pluspunten
- duidelijke mail comminicatie - gebruiksvriendelijke reservering van de gewenste skikoffer - voor ons een dealerpunt in de buurt
Pluspunten
Had de sneeuwkettingen een paar uur later nodig op dezelfde dag. Ik werd een half uur na reservering keurig gebeld dat de sneeuwkettingen op de locatie klaarstonden. Borg werd ook netjes terug gestort de dag na inlevering.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Reserveren is makkelijk en de communicatie is uitstekend, evenals het gehuurde product (dakbak).
Pluspunten
Word snel geholpen op afspraak, mooie prijs, klantvriendelijk en snel je borgsom terug op rekening!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
Zeer goede service, zowel bij af en opbouw.
Pluspunten
ben al jaren klant, ze werken altijd op hoge kawliteit en wordt alleen maar beter ...
Prima box, alleen jammer van die reclame en nummer op de achterkant, dat ziet er een beetje goedkoop uit.
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle afhandeling en goede betrouwbare produkten tegen een scherpe prijs, top!
VerbeterpuntenVerlaging huurprijs of aanbieden mogelijkheid tot overnemen produkten als deze goed zijn bevallen of na 5x verhuur de produkten tegen geringe kosten overnemen.
VerbeterpuntenNvt