Pluspunten
Dienstverlening op hoog niveau, afspraak is afspraak met een warme glimlach b
Pluspunten
duidelijke website, prijzen en locaties
Pluspunten
Keurige afhandeling van diensten
VerbeterpuntenZou niets kunnen noemen
Pluspunten
Goede survice
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Meedenkend, bereikbaar, flexibel
VerbeterpuntenVerzamel en geef informatie over combinatie mogelijkheden per auto. Bijvoorbeeld: combinatie van thule dakkoffer met fietsendrager (zoals thule freeride).
Pluspunten
Simpel een eenvoudig.
Pluspunten
Super service! Super vakmanschap!
Pluspunten
Prima service! Xl auto in Leiden erg prettige service en dienstverlening
Pluspunten
Bedrijf reageert snel op verzoek via de website. Daarna ook keurige follow up voor de afspraak.
VerbeterpuntenGeen!
Als men van te voren weet hoeveel cliënten die dag hun materiaal komen inleveren en je dus kunt weten hoeveel borg er contant moet worden terug gegeven, vind ik het raar dat er 's morgens nog niet genoeg cash is om terug te betalen...
Pluspunten
Ze leveren gewoon zoals afgesproken
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima communicatie, afspraken worden perfect nagekomen, uitstekende kwaliteit. Zelfs de borg werd al terug gestort op de dag van inleveren! Wij hebben TopSpace nu vor de tweede keer gebruikt, en ik kan het iedereen aanbevelen!
Pluspunten
Zeer tevreden! Afspraken werden goed nagekomen, communicatie verliep prima, (de) montage snel en vakkundig geregeld.
VerbeterpuntenPrijstechnisch iets aan hoge kant.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er snelle reactie na invullen webform.
Pluspunten
Snelle reactie, heldere afspraken, snelle afhandeling
VerbeterpuntenAanbiedingen voor huur en koop gedurende het jaar
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
de service was prima. Ik kon gewoon wat later komen toen dit beter uitkwam.
Pluspunten
prima geregeld. Alles snel en vakkundig erop en eraf gehaald.
Pluspunten
Alles keurig op tijd, goed spul, vriendelijke service bij montage en prima communicatie over reservering, betaling, enzovoort. En als je ze gewoon belt met een vraag, nemen ze de telefoon gewoon op en geven ze antwoord. Super!, want dat heb je al niet vaak meer! Complimenten aan Topspace, alles top voor elkaar!