Prima leverancier om sneeuwkettingen/ dakkoffers te reserveren. Het vinden van de locatie Delft kostte wat moeite maar de behandeling en snelheid van statiegeld retour maakt dat geheel goed.
Heb een grote skibox XXL gehuurd. Deze is er voor me opgezet, is er bij thuiskomst weer eraf afgehaald en dat allemaal vriendelijk, supersnel met een fijne service. Ook het reserveren via de site ging erg makkelijk, kortom een dikke aanrader
Zeer professioneel
Goed en snel geboekt op de website en ook passende afspraak voor montage en demontage gemaakt! Top service! Ga zo door.
Makkelijk kiezen van benodigde sneeuwkettingen en snel reserveren mogelijk. Goede landelijke spreiding. Makkelijk betalen, snelle restitutie van borg.
Snelle service en fijne aanrij plek!
Veilig en goed materiaal, vakkundig personeel
Goede materialen Goede afhandeling
Goed geregeld
Ook al heb ik de kettingen niet nodig gehad, blij dat ik ze bij me had.
Het was makkelijk een skikoffer te reserveren. Alle communicatie eromheen is duidelijk. Snelle montage en demontage van de skikoffer van hulpvaardige medewerkers. Dit is zoals je het wil hebben
Zoals in de titel al staat, alleen vind ik het persoonlijk redelijk prijzig.
Hebben jullie ooit goede tweede handse loopvlak sneeuwkettingen van de maat die wij gehuurd hadden van jullie en die jullie verkopen ?? Met vriendelijke groeten Jos Theuws
Uitstekende service
Komen afspraken na en maken gebruik van kwalitatieve goede spullen.
Ik dacht dat er een onderdeel te weinig was bij de sneeuwkettingen. Het was mogelijk om hen buiten de kantooruren te bereiken in geval van nood. De persoon heeft mij kunnen verder helpen. Top service!
Ruime dakkoffer, makkelijk te gebruiken. Netjes gemonteerd.
Eenvoudig te reserveren, montage goed geregeld. Veel plezier van gehad!
Dit was de tweede keer dat wij een koffer huurden. Het gemak met reserveren, monteren en demonteren bevalt ons heel erg goed.
Makkelijk om via de website te bestellen. En bij afhaaladres prima service en de loopketting snel op maat gemaakt zodat je dat onderweg niet hoeft te doen.
Goede ervaring met topspace, het inplannen ging snel en gemakkelijk. Alles was binnen een kwartiertje geregeld en ook bij het inleveren was de borgsom dezelfde dag nog terugbetaald.
Correct
Prima keuze voor de huur van een goede skibox
Zeer goed geregeld online , ook het ophalen en terug brengen, vriendelijke ontvangst e.n uitleg gebruik , bedankt