Alles op tijd geleverd prima service
Keurige communicatie en aflevering
Geweldige XL dakkoffer gehuurd en laten (de)monteren bij garage Biesheuvel in Hoofddorp
Al drie keer heb ik gebruikgemaakt van de service van Topspace, en elke keer is het weer top! Het team is supervriendelijk, levert alles stipt op tijd en altijd met een glimlach. De sneeuwkettingen en dakdrager waren in perfecte staat, en de hele ervaring was weer zorgeloos en prettig. Echt een aanrader voor iedereen die betrouwbare service en kwaliteit zoekt. Tot de volgende keer!
Hele proces is goed geregeld. Begrijpelijke website, goede informatief voorziening via de mail. Vriendelijke service bij montage. Makkelijke afgifte van product na gebruik. Snelle teruggave van de borg.
De bagagebox voor op de trekhaak, was binnen vijf minuten gemonteerd. We hebben er tijdens de wintersportvakantie veel plezier van gehad. Ook het terugbrengen verliep soepel. De borgsom is ook snel terugbetaald.
Snel geholpen, vriendelijk en goede kwaliteit spullen.
Doen wat ze zeggen
Goede, snelle en betrouwbare service!
Prima service en duidelijke uitleg
Gemakkelijk....correcte service
Goed en vriendelijk geholpen bij Autoweerd Utrecht, zo geregeld, en heel makkelijk online geboekt via Topspace! Echt een aanrader voor als je een dakkoffer (bijvoorbeeld naar wintersport) nodig hebt.
Duidelijk wat ik moest huren. Wanneer te betalen. Welke voorwaarden. Waar ik moest zijn. En montage en demontage gingen ook goed. Wel leuk en even een schrikmoment als je de wijk en straat in rijdt: oeps, bestaat het wel? Ja hoor, gewoon “om de hoek” zaten ze. :-)
Alles is snel en goed geregeld volgens afspraak
heel behulpzaam en meedenkend
Erg goed geholpen, prima dakkoffer, snel geïnstalleerd en uiteindelijk ook weer snel verwijderd. Een aanbeveling waard.
Sneeuwkettingen waren direct beschikbaar bij afhaal punt in Maarssen. Handig YouTube film voor te laten zien hoe te gebruiken.
Super eenvoudig, prima correspondentie en afhalen en terugbrengen super geregeld van de sneeuwkettingen bij de lokale partner/ dealer
Ik ben zeer tevreden over de service.
Snel, probleemloos in alles! Al een paar jaar constante service en prima ski box!
Regelen van het koffer fluitje van een cent. Bij Rewinkel ben je klant en wordt je als klant behandeld. Top
alles was in orde! bestelling, plaatsing, teruggave borg prima!
Alles erg snel en goed geregeld.
Niet goedkoop maar elke euro waard
Een prima skibox gehuurd die snel op de allesdragers van mijn auto werd gemonteerd en even snel gedemonteerd bij terugbrengen. Reserveren en administratieve afhanelijk was een fluitje van een cent