Snelle flexibele behandeling van huuraanvraag. Materiaal ziet er keurig uit.
Box absolutely as promised, super service by Vakgarage Autoweerd Utrecht to attach and detach. Not a single minute extra waiting time. Very friendly staff. Just great!
Maak al meerdere jaren gebruik van deze service en iedere keer is de kwaliteit van de service prima. Tevens ook vriendelijke en duidelijke uitleg over gehuurde producten.
Eenvoudig online geregeld en goede offline service via lokale garage
Laagdrempelig, makkelijk, uitstekende service!
Uitstekende service. Professioneel. Snel.
Elk jaar komen we hier voor het huren van een skibox en/of sneeuwkettingen. De communicatie en de service is ieder jaar weer supergoed, ga zo door!!
Alles perfect verlopen en goed spul,!
Bestel al enkele jaren hier de dakkoffer voor de wintersport. Nog nooit verkeerd gegaan!
Er was iets mis gegaan bij de boeking mbt het doorgeven van het type dak en de daarbij behorende dakdragers. Zowel Kok en Stam als Topspace heeft snel gereageerd en top service geleverd.
Snelle service en makkelijk on line geregeld.
Vrij snel beschikbaarheid, snelle retour betaling van borg. Vriendelijk personeel .
prima georganiseerd
Goede service. Kleine aanpassing in de reservering was geen probleem en werd gelijk doorgevoerd. Ik kom zeker terug.
Voor de wintersport had ik dakdragers nodig. Topspace monteerde ze voor mij op zorgvuldige wijze. Vriendelijk en deskundig personeel. Afspraken zijn prima nagekomen, borg keurig terug op mijn rekening. Fijn dat zo een goede service nog bestaat.
Soepel geregeld, een snel vinkje op het wintersport to do-lijstje!
Goede ervaringen met dit bedrijf. Betrouwbaar en komen afspraken na.
Ik had snel een dakkoffer nodig, was allemaal dezelfde dag geregeld
Fijn om met goed materiaal op stap te kunnen, voor het geval nodig. Prima geregeld bijTopspace.
Snel, eenvoudig, simpel
Zoals gezegd
Snel en netjes gemonteerd en bij terugkomst ook weer gelijk eraf gehaald!
Al voor de derde gebruik gemaakt van de diensten van Topspace en alles altijd prima geregeld.
Al vele jaren klant bij Topspace, uitstekende prijs- & kwaliteitverhouding, brede en deskundig netwerk van montageplekken.
Borg teruggestort binnen enkele uren na inlevering. Zeer goede ervaring dus !