Supergoeie ervaring. Vriendelijk, goeie service.
Dit was de eerste keer dat ik materiaal heb gehuurd bij Topspace. Alles is vlot verlopen, zowel bij de bestelling, het afhalen in Turnhout als het terugbrengen. De waarborg stond de dag nadien terug op mijn rekening. Top!
goede service en vriendelijke mensen in St Michielsgestel
Perfecte Service!!
Prima geholpen door Autokoen in Nederweert
100 procent tevreden, ik wist niet dat deze perfecte service nog bestond!!! zowel bestelling, montage door de monteurs op het door de klant bepaalde uur en terugbetaling van de borg PERFECT!!! TOPSPACE PROFICIAT!!!
Erg flexibel en vriendelijk geholpen. Ik had de tijd van de afspraak niet goed gelezen maar dat was geen enkel probleem. Goed uitleg gekregen en snel weer onderweg. Top!
Alles naar wens verlopen. Perfect op afspraak. Materiaal is netjes en werd zorgvuldig gemonteerd en gedemonteerd
Goede tekst en uitleg bij gebruik loopvlakkettingen.
ik ben dik tevreden
Topspace doen wat ze beloven en communiceren snel bij vragen.
service en materiaal en correspondentie is zeer goed wij maken er al meerdere keren gebruik van tot volle tevredenheid
Snelle afhandeling.
Een tevreden klant ! Tip voor volgende keer : graag Wing baren voorzien in jullie gamma.
Via internet alles snel geregeld. Reageren gelijk als ze ergens over twijfelen met de bestelling. Goede complete service. Top!
Bandencenter JWM heeft bij mij de dakdragers geplaatst. Zeer vriendelijke mensen en fijne communicatie.
Bij Bandencenter JWM in Sint-Michielsgestel kwam ik 5 minuten voor de afgesproken tijd en werd direct geholpen. Vakkundige installatie van de dakdragers en informatief over het monteren van sneeuwkettingen. Ook bij terugkomst vlotte afhandeling en vriendelijke ontvangst.
Vriendelijke, behulpzaam en meedenkend bij JWM in Sint Michielsgestel
Last-minute een dakkoffer kunnen regelen en montage zelfde dag. Toppers!
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Op advies bestelling aangepast en met juiste kettingen op reis gegaan. Komen zeker terug!
Sneeuwketting gehuurd tbv wintersport
Makkelijk online reserveren, flexibel qua tijden voor ophalen en retour brengen. Nieuwste spullen krijg je mee, nog in de verpakking en erg vriendelijk personeel.
Fijne klantgerichte benadering
Snelle afhandeling, vriendelijk personeel en de nodige uitleg verkregen ,aanrader