Fijne service makkelijk online te reserveren en duidelijke communicatie. Lekker no nonsense
Helemaal oké
Ik had last minute sneeuwkettingen nodig. Met 1 belletje werd het geregeld en ik kon ze einde middag ophalen. Zeer vriendelijk ontvangen. Topadresje dus:-)
Fijn contact gehad toen ik een wijziging had en is goed afgehandeld.
Sneeuwkeetingen gehuurd - keuzehulp was uitstekend, ophalen op locatie Arnhem volgens planning, evenals wegbrengen. Materiaal was nieuw, instructie ingesealed bijgevoegd, alsmede handschoenen. Prima ervaring!
Snelle en correcte afhandeling. Gelukkig kunnen een aantal bedrijven dat nog. Ik ben er blij mee.
Het reserveren ging prima via de website. Alleen ik heb wel een bevestiging ontvangen van de reservering en de betaling maar geen factuur. De service en behulpzaamheid bij de dealer, Bandencentrum JWM in st. Michielsgestel, was top!
Er wordt meegedacht en bij het afhalen werden de kettingen goed afgesteld en werd gedemonstreerd hoe ik ze om moest leggen!
Positief
Goede keuze in dakkoffers en sneeuwkettingen. Met een keuze maken ging er iets fout, Topspace belde vrij snel op en heeft het direct recht gezet. Bij omboeken naar een andere week was geen enkel probleem en snel geregeld. Top bedrijf!!
Bij de plaatsing moest ik even geduld hebben maar verder prima diensten.
Snelle service. Mijn reservering was aan de late kant maar ondanks dat super blij dat het zo nog geregeld kon worden. Echt top! Goede service bij bedrijf die de dakkoffer plaatst. Degelijk materiaal! Goede prijs.
Wij hadden sneeuwkettingen nodig voor een niet alledaagse bandenmaat. Topspace heeft een heel groot assortiment, Topspace reageert snel en is ook nog eens goedkoop
Van reserveren tot plaatsen en weer verwijderen van skikoffer en dakdragers een goed ingeregeld proces! Topspace plaatser garage rewinkel in susteren deed goed werk!
Zie beschrijving
Very easy booking process, pick up and return was quick.
De bestelling en montage was helemaal in orde. Het enige verbeter punt zou de website zijn, die lijkt een beetje out dated.
Nvt
Zeer tevreden, er werd een perfecte koffer aangeraden voor mijn wagen, koffer werd tijdig geleverd en geïnstalleerd en enige borg werd snel teruggestort. Prima service.
Op deze locatie van Topspace (JWM bandencentrum) ben ik super goed geholpen. Mijn dakkoffer werd keurig op dakrails gemonteerd en ik kon op zondagmiddag (!) mijn spullen ook terugbrengen. Alles met een glimlach! Een aanbeveling waard!
Makkelijk online reserveren en voor vragen uitstekende bereikbaarheid via de telefoon!
Uitstekende service en kwalitatief goede sneeuwkettingen. Een aandachtspuntje: even nog wat beter de dealernaam doorgeven of bord van topspace zichtbaar plaatsen.
Reserveren is kinderlijk eenvoudig en service is goed. Auto binnenrijden en box wordt gemonteerd en er weer af gehaald.
Alles liep makkelijk, vanaf de reservering op de website tot het plaatsen en het weer afhalen van de dakdragers.