Top product, makkelijk geregeld, Prima service tegen een redelijke prijs.
Fantastisch geholpen
Meerdere keren sneeuwkettingen kunnen regelen op een zeer kort termijn.
Set ronmelig in kapotte doos. Geen gebruiksaanwijzing.
Gewoon goed geregeld
Dakdragers, dakkoffer en sneeuwkettingen gehuurd bij Auto Kafoe (via Topspace). Top service: aardig, flexibel, klantvriendelijk, duidelijke uitleg, prima geprijsd.
Snelle communicatie en snelle afregeling! Zoals het moet hé
De eerste keer dat ik hier sneeuwkettingen heb gehuurd. Dit wordt mijn vaste adres.
Uitstekende service.
Alles zoals afgesproken, op tijd, juiste kettingen, etc.
Door mijn uitzonderlijke maatvoering van de band moeilijk verkrijgbaar. Echter bij Topspace geen probleem. Zelfs op voorraad bij ons (staphorst) in de buurt. Keurig geholpen
Alles was prima in orde, ik ben 100% tevreden.
Op de valreep moeten boeken voor dakdragers. Geen issue, goed doorverwezen naar een service punt in de buurt en het was daar super geregeld.
Prima skibox en drager in (zeer) goede staat. Plaatsing kan door hele land bij servicepunten. In mijn geval 5 minuten rijden.
Voor de tweede keer sneeuwkettingen gehuurd bij Topspace in Amsterdam. Super snelle en goede service. Tot volgend jaar!
Erg fijn contact, goede oplossing voor n probleempje
Goed functionerende dakkoffer en plezierige service bij op- en af montage.
Dakkoffer was in een handomdraai gemonteerd. Goede service.
Ik kon last minute nog geholpen worden, super!
Prima service, voor weinig geld kan je een dakkoffer huren. Wordt bij een garage in de buurt op je auto gemonteerd en nadien ook weer verwijderd. Verder geen omkijken naar.
snel geregeld, goed bereikbaar, prima materiaal !
Prima communicatie via mail en telefoon. Bij afhalen uitleg en uitproberen zodat alles zeker past. Top!
Om zo het aar te mogen eindigen en dan weer na de vakantie te beginnen is een feest . Top space maar zeker Bandencenter JWM uit Sint Michielsgestel is meer dan een aanrader . Het vakmanschap- klantvriendelijkheid en snelheid is echt een feestje om mee in contact te mogen komen Complimenten
Alles gaat geheel volgens afspraak en dit is dus een goede "zaak", Topspace!