Uitstekende service, zeer vriendelijk en perfect geregeld.
Na het boeken op internet snel en keurig geholpen bij het plaatsen en afnemen van de box. Borg snel teruggekregen.
Zaken worden goed geregeld. Boeking gaat gemakkelijk via internet en in de gekozen garage lagen de gehuurde spullen (sneeuwkettingen) netjes klaar. Borg is later na inleveren weer vlot teruggestort.
Dakdragers werden direct gemonteerd en verder alles goed verzorgd
Geen klachten. Parkeergelegenheid slecht.
Heel goed geholpen, vriendelijke medewerker en goede service!
Snel bereikbaar, dichtbij af te halen, net product, terugbetaling borg binnen een dag. Top!!
Makkelijk te boeken, goede service bij garage Westerink..
Prima service zoals altijd.
Bij twijfel over het formaat heeft Walter van JWM bandenservice me goed geholpen. Ik kon langs komen met een snowboard om te bepalen welke maat koffer ik nodig had. Tevens kon ik op zijn vrije dag de koffer weer inkomen leveren. Volgend jaar zien ze mij daar weer.
Na mijn ongeluk op de wintersport helaas de sneeuwkettingen vergeten en 3 dagen later teruggebracht. Fantastisch dat de extra dagen niet van de borg hebben gehaald, hulde!!! Bedankt en zeker tot volgend jaar!!!
Perfect geregeld zowel door topspace als door de vakgarage
uitstekende service en zeer klantvriendelijk geholpen op uw servicepunt in Susteren gewoon geweldig
de afspraken verliepen vlot, de montage ook, en de afrekening ook.
Betrokken, efficiënt en kundig.
Dakdragers enz. kondenl binnen enkele dagen geleverd worden en in de buurt bevestigd. Heldere communicatie en directe terugbetaling van de borg
Snel geregeld dichtbij huis, in Bergen op Zoom bij Autobedrijf van Oorschot, vriendelijke mensen,
Makkelijk online reserveren en ophalen in de buurt. Voordeligste sneeuwkettingen die ik kon huren online.
Monteren op afspraak dus niet lang wachten. Demonteren zonder afspraak, dit verliep zelfs nóg sneller. Een grote schone sterke dakkoffer en een prima vakantie!
Idem
Goede communicatie, snelle service!
Niets aan toe te voegen
Snelle terugkoppeling op de verkeerde kettingen die ik had uitgekozen Goede uitleg gehad over gebruik van deze kettingen
Alles perfect in orde. Montage en demontage goed geregeld en correct. Top.