Goede communicatie, snelle service!
Niets aan toe te voegen
Snelle terugkoppeling op de verkeerde kettingen die ik had uitgekozen Goede uitleg gehad over gebruik van deze kettingen
Alles perfect in orde. Montage en demontage goed geregeld en correct. Top.
Goede ontvangst, snel geholpen en vakkundig!
Prima vriendelijke service
Nette service. Vriendelijke geholpen. En bieden ook alternatief aan als ze denken dat je net iets anders nodig hebt. Volgend jaar weer.
Voor de wintersport dakdragers en sneeuwkettingen gehuurd. Alles verliep heel soepel. Ik had mijn eigen dakkoffer meegenomen. Deze werd direct en heel snel gemonteerd. Ik kom zeker terug.
Door omstandigheden konden we de koffer niet op de afgesproken zaterdag terugbrengen. Wel even gebeld uiteraard. De dakkoffer op maandagmorgen teruggebracht. Zonder inhouding toch keurig de hele borg terugontvangen.
Zowel installeren als verwijderen van de bagagebox ging snel en efficient. Binnen 10 minuten waren we weer op weg. Duim omhoog voor Vakgarage Autoweerd Utrecht.
Hele goede service, montage tijdens een goed bakkie koffie!
In een paar klikken met de historie te regelen
Aan de balie goed ontvangen en tijdens het installeren genoten van een heerlijke bak koffie. kwaliteit van het product en de montage was prima.
Last minute een ski koffer geboekt. Alle afhandeling verloopt digitaal, ging bijzonder soepel
Goed snel en vriendelijk
Prima service en een fijne skibak
prima service
Nette box / snelle montage / zeer vriendelijke mensen
Winterbanden makkelijk online te reserveren. Opgehaald en weer ingeleverd en gelijk borg terug gestort.
Dragers en koffer snel geplaatst en ook weer snel er af. Fijne ruime koffer voor de skies en schoenen.
Helemaal super dat de sneeuwkettingen werden uitgelegd en klaar voor gebruik werden gemaakt.
Online rek en sneeuwkettingen geboekt. Online betaald, afspraakbevestiging kort daarna ontvangen. Dag van afspraak perfecte plaatsing. Dag van teruggave 2 minuten werk... Kortom prima service! Bedankt!
Ik moest op het laatste moment een dakkoffer hebben voor een wintersportvakantie. De gedachte dat alles in de auto zou passen was niet de juiste. Met Topspace gebeld, een oplossing gevonden en wat ik al meldde: snel, kundig, goed, voordelig, service en vriendelijk. Tot volgend jaar!
Goede service en afspraken.