wij huren al jaren 2 maal per jaar een grote skibox tot grote tevredenheid. afhaal centrum FIXEM in den BOSCHgeeft zeer goede service
Zeer positief. Meedenkend met de klant. Duidelijke uitleg en instructies. Makkelijk uitvoerbaar. Zeer goede ervaring.
Je kan op de montage wachten in de wachtkamer met koffie/thee en tijdschriften. De service is vriendelijk en professioneel. Een aanrader.
Flexibel qua montage- en verwijderdatum. Perfect.
Ik had eerst voor mijn auto de verkeerde sneeuwkettingen besteld want ik bleek SUV sneeuwkettingen nodig te hebben. Werd ik op attent gemaakt. Prima!
Goede service, aardige mensen en de dakdragers/koffer waren snel ge(de)monteerd.
In Roosendaal opgehaald en teruggebracht volgens afspraak Alles correct afgehandeld
De sneeuwkettingen werden bij aflevering op maat gemaakt.
Topspace is echt heel erg goed: reageren snel, zijn service gericht - ik moest even omboeken want ging eerder op vakantie en ook dat was geen probleem. Ook montage ging super gesmeerd: snel, vakkundig en vriendelijk. Huur hier al jaren en word elk jaar blij van ze!
Alles op tijd en netjes geregeld
Betrouwbaar / vriendelijk
Goede service!
Makkelijk om te reserveren, duidelijke communicatie en goede service!
Simpel te boeken via internet Montage en demontage zonder wachttijden Prima garage Borg direct retour
Alles als beloofd mooi en goed gemonteerd enna 10 dagen weer gedemonteerd mooie dakkoffer en borg snel terug betaald
Een goede oplossing als je geen ruimte hebt om zo een box op te bergen.
Om onze kleine auto iets meer “vrachtcapaciteit” te bezorgen hebben wij bij Topspace een dakkoffer gehuurd. Ze hebben modellen voor allerlei auto’s en zelfs de FIAT 500. Montage was zeer snel en vakkundig door vriendelijke monteurs en de afhandeling bij het terugbrengen was ook zeer prettig. Een hele prettige ervaring en wij willen Topspace dan ook van harte aanbevelen.
Topspace is flexibel en denkt mee. We hebben een top koffer op zaterdag laten monteren in Sint Michielsgestel en terug gebracht in Beek en Donk. De borgsom is op de dag van demontage terug gestort. Alle administratie was op orde. Mensen zijn professioneel, vakkundig en vriendelijk. zeker een aanrader. Bedankt voor de goed service. Groet Jack Gielen
Mijn eerste keer zeker niette laatste. goede spullen, kortom zeer tevreden komen terug
Ik ben positief verrast door de persoonlijke manier van behandelen bij het zoeken naar een fietsendrager op korte termijn. Ben goed geholpen met de afspraak, en ook het leverende bedrijf was bijzonder klantvriendelijk. En natuurlijk was ik erg tevreden over de kwaliteit van het materiaal! Chapeau!
Perfect geregeld!! Zeer tevreden!!
Uitstekende service en prettige bediening. Ik kan iedereen TopSpace aanbevelen.
De koffer stond op afgesproken tijd klaar, werd direct op de dakdragers gemonteerd. Het terugbrengen verliep hetzelfde, en had dezelfde middag de borgsom terug.
Tevreden