Direct geholpen zowel bij brengen als halen. Binnen 10 minuten alles geregeld!
Goede communicatie, flexibel in locatie en tijd en prima service!
Alles lag op de afgesproken tijd klaar en de borg werd snel terug betaald.
Voor de derde keer bij Topspace een skibox gehuurd. Probleemloos geregeld, ook ophalen en wegbrengen goed geregeld
Zelfs voor een auto waarvan wordt gezegd dat er geen sneeuwkettingen voor bestaan, zijn we toch mét kettingen veilig de bergen in gereden. Met dank aan het uitgebreide assortiment van Topspace!
Voldeed aan mijn verwachtingen
Goede snelle service, goede uitleg over diverse producten. Helemaal tevreden.
Goede service en uitleg, kan bijna niet beter
Perfecte kundige service, uitleg door zeer vriendelijke medewerkers.
Zeer snelle reactie en adviezen op vragen . Topkwaliteit qua producten
Op zoek naar een huur dakkoffer voor skivakantie kwam ik bij Topspace. Huren was super overzichtelijk en snel geregeld online, ophalen en monteren, en later weer terugbrengen was ook een kwestie van minuten (locatie Amsterdam Zuid). Al met al echt een heel goede ervaring, ik zal hier zeker weer huren als ik komende keer een dakkoffer nodig heb!
Werkt heel eenvoudig via de site. Een latere wijziging kon gemakkelijk telefonisch worden geregeld. Prettige service bij Autobedrijf Tielen in Hilversum.
Snelle en goede service Duidelijke uitleg over welke skibox je moet huren En wat geheel niet onbelangrijk is de zeer snelle terugbetaling v d borg.( nog dezelfde dag bij retour brengen)
Al 2 jaar op rij hier die ski koffer en dakdragers gehuurd. Uitstekende service zowel administratief als bij de aangesloten garages
Perfect geregeld. Snelle duidelijke respons. Ophalen en terugbrengen prima, korte wachttijd. Voor herhaling vatbaar.
Super gegaan. Via online formulier de juiste dakdragers gekregen voor type wagen. Snel bij de garage in Eindhoven geïnstalleerd en gedemonteerd met een goede kop koffie. Top!
Sorry as I don't speak Dutch Not much to say. Service was efficient, clear and friendly :)
Eenvoudig te huren en goede en vlotte installatie
Sneeuwkettingen gehuurd voor lastige bandenmaat. Topspace had betaalbare oplossing. Op maat gemaakt en goede instructie gehad. Top service !
Makkelijk en altijd een goede service.
Zeer grote ski-/dakkoffer gehuurd, montage zeer efficiënt en vriendelijk. Enige minpuntje was dat de dichtstbijzijnde ophaal- en terugbrenglocatie niet open was, dus moest daar wat verder voor rijden.
goede service en makkelijk
Alles is volgens afspraak verlopen. Prima service bij monteren en demonteren.
Makkelijk te bestellen Handig afhalen /terugbrengen Snelle terug betaling
Snelle reactie vanuit Topspace na de boeking, betaling en retournering. Nagenoeg nieuw materiaal.