Heel prettig - snel geregeld!

Al meerdere keren rails gehuurd en altijd prettig geholpen, zowel via de site als bij de garage.

Prima site, prima communicatie vooraf en achteraf

Duidelijke website met voldoende keuze en uitleg. Vriendelijke mensen bij halen en terugbrengen van se winterbanden.

Good service, simple to use.

wat goeeeeed

geen woorden voor.. zo fantastisch

Gewoon goed

Prima service Op tijd Dichtbij huis

Snelle service, goed materiaal

Na een slechte ervaring bij Rent-a-skibox positief verbaasd over de service en kwaliteit. Het kan blijkbaar toch. Bij de montage afspraak bleek de koffer hagelnieuw te zijn. Door een fout bij het autoverhuur bedrijf op het laatste moment een ander model auto meegekregen, hier direct topspace over gecontacteerd. Men heeft dit perfect voor mij opgelost, ik heb de koffer in Breda laten monteren.

Goede, snelle service

Goede, snelle service. Reserveren werkt makkelijk, snelle montage en verwijderen.

Super blij mee geweest

Netjes geholpen vlot hoefde niet te wachten. Weekend walibi landal alle tassen in de dak koffer en de hond achterin mee. Weg brengen ook vlot en netjes gegaan wat een uitvinding. Hartelijk dank.

Perfect !

Heel erg tevreden over de dienstverlening. Hebben voor het eerst een dakkoffer gehuurd, weekje vakantie met drie kids waaronder 1 baby met kinderwagen en campingbedje is altijd een gedoe. Perfect alternatief om toch alles mee te kunnen nemen. Bijzonder vriendelijk geholpen ook met informatie aanvraag vooraf. Hebben zelfs, bij niet aanwezig zijn van de geboekte maat dakkoffer, voor hetzelfde bedrag een grotere maat gekregen (werd eerst netjes gecheckt of dit ok was). Werd netjes bevestigt op de auto op afgesproken tijd en retour ook snel en vriendelijk geholpen. Zullen bij een volgende vakantie zeker weer deze optie kiezen !

Perfect !

Eenvoudig en vlot artikel gehuurd.

Overzichtelijke website met heel veel uitleg wat nuttig is om een juiste keuze te maken.

Slechte afhaal locatie Topspace Heerenveen

Goede ervaring met boeken. Helaas bleek het monteren een mindere ervaring. Bij binnenkomst werd zonder een begroeting al meteen gemeld dat ik te laat was ondanks dat ik een kwartier voor sluitingstijd (welke op internet vermeld staat) aanwezig was. Helaas bleek bij thuiskomst de dakkoffer te ver naar achter gemonteerd waardoor de achterklep niet helemaal open kon. Dus zelf maar weer losgehaald en op de juiste manier gemonteerd. Ook bleek de koffer van binnen ook niet schoon te zijn. Volgende keer wel weer een dakkoffer bij Topspace, maar niet meer bij afhaal locatie Auto Welles Heerenveen

zeer goede eerste ervaring

onze eerste ervaring met de gehuurde fietsendrager bij TOPspace gedurende onze vakantie was zeer goed. Ook makkelijk te reserveren via de website en de juiste informatie per E-mail, daarna een zeer goede service bij het autobedrijf Capelle, die hem op onze auto hebben geplaatst met goede instructie over het gebruik. voor ons voor herhaling vatbaar.

Echt top

Mooie dakkoffer en een goede service

Slechte ervaring

Het bestellen en montage van de dakkoffer ging allemaal perfect. Wij zouden de dakkoffer op vrijdag weer laten demonteren, maar kwamen op de terugweg van de vakantiebestemming in een enorme file terecht. Hierdoor konden wij de bewuste vrijdag de dakkoffer niet meer op tijd inleveren bij de garage. De garage hebben we opgebeld met de vraag of het een probleem was dat wij maandag de dakkoffer inleverde. Dit was geen probleem het kon wel van invloed zijn op de borg. Oké dat zei dan zo. Ze vertelde er alleen niet bij dat dit dan te laat dagen waren en dat de helft van de borg wordt ingenomen. We hebben gebeld met topspace en die verwijzen naar de voorwaarden. Net alsof je zin hebt om al die kleine lettertjes te lezen als je twee dagen in de auto hebt gezeten, 2 baby’s achterin en een mega file. De medewerker van de garage had ons direct moeten doorverwijzen naar topspace, daarnaast hadden we van topspace meer empathie verwacht dan enkel door te verwijzen naar kleine letters. Weg 44 euro voor een weekendje langer de koffer op het dak en dat alleen door een file.

Snelle montage en demontage, fijne koffer. Volgende keer weer!

Prima service en goed geprijsd

Zeer duidelijk en makkelijk. Aardige mensen bij de montage.

Prima service, geen problemen gehad

Snel de dragers erop gezet en eraf gehaald. Borg ook snel weer teruggestort.

Vlotte en duidelijke informatie en een uitstekende locale garage die alles monteert en afhandelt.

Oppassen geblazen mensen!

Inspecteer de dakkoffer heel goed bij ophalen, maak foto's! Wij kregen een bekraste dakkoffer mee (ook aantekening van gemaakt) en leverde deze in (volgens ons) dezelfde staat weer in. Vier weken later rekening van ruim € 90,-. Er zouden krassen op zitten die er bij ophalen niet op zaten. Helaas hebben wij de koffer bij het ophalen niet goed genoeg geïnspecteerd op goed vertrouwen. Het montagebedrijf heeft ook niet samen met ons gekeken. Voor ons de laatste keer. Mooi concept, prima service op voorhand, maar dit voelt wel heel vervelend.

prettig en goed geholpen

Prettig geholpen, uitleg mag minder summier niets is vanzelfsprekend. Bij de drager voor e-bikes is een oprijstrook erg handig. de e-bikes zijn aardig zwaar.

prima.

Voor de eerste keer een dakkoffers gehuurd bij Topspace, prima verzorgt en van te voren netjes overleg over gewijzigde afhaallocatie. Voor ons zeker een optie voor een volgende auto vakantie. Topspace bedankt.👍

Prima service, super fijne dakkoffer en dragers gehuurd.

Prima service, super fijne dakkoffer en dragers gehuurd.

Precies wat ik nodig had.

Ik ben super geholpen bij Bandencentrum JWM te Sint-Michielsgestel zeker dat we volgend jaar weer gebruik maken van Topspace.

prima geholpen bij Garage Ruud Koks, aardige mensen

Snel en goed geholpen bij de garage Ruud Koks in Velserbroek.