Prima service.

Probleemloos. Keurig gemonteerd en gedemonteerd tijdens een kopje koffie.

Snel, efficiënt, overzichtelijk

Duidelijke site en er zat al dichtbij een ophaal punt. Borg is de dag erna al terug gestort. Dus erg tevreden over de gehele gang van zaken.

Goede site en uitstekende service!

Makkelijk te reserveren dankzij de heldere Website en een prima service bij de garage. We zouden het bij een volgende vakantie zo weer doen...

Niet best

Fietsendragers paste niet op mijn dakdragers. Veel geknutsel en inzet samen met de garage medewerker hebben we 2 fietsendragers gemonteerd. Na de reis bleek 1 van de dragers bijna los te zijn gekomen. Gelukkig is alles blijven staan. Dit heb ik ook per mail aangegeven en heb daar een heel summier antwoord op gekregen. Erg jammer allemaal maar met hulde aan de behulpzame monteur.

goed geregeld.

Een dakkoffer huren. Ik heb gebeld welke dakkoffer wij het beste konden huren. Mijn werd duidelijk verteld welke. De dakkoffer opgehaald bij boekhorst in Arnhem. Zij plaatsen hem ook op de dakdragers. Ook het terugbrengen perfect geregeld. Inmiddels ook de borg al weer terug op onze rekening. Echt geweldig geregeld. Top.

Uitstekende service

Iedere zomervakantie huren we een dakkoffer via Topspace en dat bevalt uitstekend. Goede service en nooit gedoe. Terugbetaling borg gaat altijd heel snel.

Kundig en snel

Eerdere keer had ik ook dakstangen gehuurd. Die heb ik inmiddels zelf aangeschaft. Bij het huren van de fietsdragers vroegen ze er nog wel even naar. Fijn meegedacht. Stel dat ik ze vergeten was...

Super bedrijf!

Goeie, snelle en juiste communicatie! Topspace is zeker aan te raden!

Het is de 2e keer dat ik bij Topspace een dakkoffer heb gehuurd en allebei de keren naar volle tevredenheid. Sympathieke medewerkers en fijne service! Je rijdt de auto voor en de dakkoffer wordt er voor je opgezet terwijl jezelf zit te wachten met een bakje koffie in je hand. Beter kan toch niet?! De dakkoffer na de vakantie weer teruggebracht en de volgende dag was mijn borg alweer teruggestort op mijn bankrekening. Ik kan Topspace bij iedereen aanbevelen. Tot de volgende keer weer!

Alles correct en betrouwbaar

Top van A tot Z

Kreeg een zo goed als nieuwe bak mee en montage kon bij de garage om de hoek. Volgende keer weer Topspace!

Voor het eerst dakdragers + dakkoffer gehuurd. Netjes gemonteerd door een garage in Arnhem. Verder geen op of aanmerkingen. Als ik in het toekomst weer extra bagageruimte nodig heb kom ik beslist terug.

Zeer goede service, en prima bevallen

Zeer goeie service

perfect

Patric van Laar is een vriendelijke, kundige, snelle vakman

Top sercvice

Professionele partij Snel Flexibel

Mijn ervaring is buitengewoon prettig

Alle afspraken zijn duidelijk en snel vastgelegd. Mooi en degelijk materiaal. Snelle terugstorting van de borgsom.

Ben al enkele jaren zeer tevreden.

Afspraken zijn zeer duidelijk helder, overzichtelijk, servicegericht met snelle opvolging en terugkoppeling een zeer prettig bedrijf.

Gewoon goed

Ik vind topspace gewoon goed. Altijd vriendelijk geholpen. Netjes en correct mailverkeer. En een lekker bakkie koffie tijdens het wachten.

Snel geholpen bij het installeren van de dakkoffer en er weer afhalen na de vakantie.

Al jaren een zeer tevreden vaste klant.

Wij huren altijd de XXL dakkoffer. De kwaliteit ervan is altijd op en top in orde. Schoon en functioneel, precies wat nodig is. Monteren bij Autoweerd in Utrecht is ook super geregeld. Na 10 minuten rij je weg met een koffer op het dak. Op weg naar een heerlijke vakantie.

Super makkelijk en goed geregeld.

Volgend jaar weer zo. Dit was echt perfect geregeld en makkelijk. Vriendelijke garage ook in Velserbroek.

Zoals het hoort

Snelle service, duidelijke prijzen en altijd prima onderhouden materiaal. Onze vakantie begint bij Topspace

Zeer goed, vakkundig en betrouwbaar

Alles volgens afspraak uitgevoerd. Tijdens montage en demontage bakkie koffie erbij. Snel en vakkundig geholpen. Top gedaan door Autohuis Capelle

Snelle en vriendelijke service

Super snelle afhandeling van het halen en terug brengen van de dakkoffer. Dat we zelf dakdragers hebben scheelt een hoop! Al met al super tevreden. 👍🏻

Prima dakkoffer, prima service!

We huren al meerdere jaren met plezier de dakkoffer via Topspace!