Alles oke

Contact en informatie klopte. Alles op tijd en alles oke. Bedankt voor de vlotte service.

Goed!

Alles duidelijk, netjes, goed geregeld! Een dikke plus!

Al jaren vaste klant voor dakdragers, altijd top geregeld en borg super snel retour.

Prima service.

We zijn zeer tevreden !

We zijn heel goed geholpen !

Top dakkoffer gehuurd voor een prima prijs

De dakkoffer wordt snel en compleet gemonteerd. De reservering verloopt snel en soepel en de terugbetaling van de borg gebeurt al binnen een werkdag! Top, Topspace :-)

Makkelijk, duidelijk, goed materiaal, snelle service

Makkelijk, duidelijk, goed materiaal, snelle service

Heel makkelijk te regelen. Dat het gemonteerd wordt is ook een groot voordeel. Hebben het nu voor de derde keer via Topspace gehuurd, en we willen het niet anders meer. Ook de garagehouder was vriendelijk en niet moeilijk. Ideaal voor wat meer bagageruimte voor de vakantie.

Top bedrijf

Alles is perfect geregeld

Snelle goede service

Een dag voor de vakantie nog snel even geregeld. Top dus. Montage gebeurde erg snel en op elk gewenst tijdstip binnen de openingstijden. Fijne dakkoffer van Thule, en snel de borg weer terug.

Prima geregeld

Reeds mijn zevende keer dat ik een koffer en drager heb gehuurd. Prima service en ideaal dat het zo kan. In de buurt wordt het erop gezet en kan hem na de vakantie weer af laten halen. Min puntje is dat de koffer die ik dit keer had wat beschadigingen en krassen had. Zag er niet helemaal goed meer uit.

Prima service, prima dakkoffer.

Positief

prima service via Kafoe Tilburg.

Na vele jaren nog steeds dik in orde.

Het klopt ieder jaar weer. Dakkoffer wordt in no time gemonteerd en gedemonteerd. De volgende dag is de borg weer teruggestort. Ik heb Topspace nog nooit op een fout kunnen “betrappen”.

Erg tevreden. Geen gedoe, snel geregeld en aardige mensen bij de uitgifte locatie in Arnhem.

Hele goede service en duidelijke website

Duidelijke website waar je snel je spullen kunt reserveren. Vriendelijk personeel dat meedenkt. Ook een volgende keer zal ik weer bij Topspace huren.

Betrouwbaar, vriendelijk en snel

Erg behulpzaam en de bevestigingen van reservering, afhalen/montagen en borg retour ontving ik binnen 5 minuten op de mail. Ook compliment aan JWM bandenservice uit Sint Michielsgestel. Vriendelijk, zorgvuldig en als service werd de bandenspanning bij ophalen en terugbrengen gecheckt. Fijn om te ervaren dat dergelijke service nog bestaat. Ben altijd vrij ktitisch, maar dit mag worden gezegd.

Goede ervaring met het huren van een dakkoffer

Via internet een dakkoffer uitgezocht . Betaling ging makkelijk . Monteren en demonteren werd vlot en netjes gedaan door een bedrijf in de buurt . Borg werd ook snel teruggestort. Ben zeer tevreden 👍🏼

Supersnel geregeld!

Ik had zeer plotseling een dakkoffer nodig voor onze vakantie. Plotseling als in: de morgen van vertrek. Naar dichtsbijzijnde locatie gereden. Voor de deur van een montagebedrijf gebeld, via de site leek me het niet handig om nog dezelfde ochtend een dakkoffer op mijn dak te hebben. "Kan ik nú een dakkoffer huren?" Dat kon. Dat was om 8.50 uur. Via telefoon huurperiode afgesproken, bevestigingsmail kwam gelijk binnen, mail met betaallink 2 minuten (!) later. Via online bankieren betaald, de garage binnen, daar was de reservering al doorgekomen. Om 9.15 uur zat de Thule M er op. Van eerste telefoontje tot garage uitrijden zat 25 minuten!! Zelden zo gelukkig geweest met een gehuurde dakkoffer. Fantastisch geregeld, super service.

Perfecte dakkoffer

Perfecte dakkoffer en prima service! Ideaal....Zeker aan te bevelen

Zowel service als kwaliteit Top(space)

Goed geholpen en de dakkoffer is er met zorg op gezet. Kwaliteit koffer ook top. Retourneren van borg ook snel teruggestort.

Matige service

De dakkoffer stond te ver naar achter zodat de dakkoffer tegen mijn achterklep aankwam. Was een betere service geweest om de dakdragers iets naar voren te schuiven, als de monteur gecheckt had. Nu kon ik het gaan doen met de dakkoffer erop. Kleine moeite voor de monteur. De receptionist kwam nog even kijken nadat ik zelf alles had verplaatst. Maar had voor mij geen toegevoegde waarde.

Ik vind het huren te duur

Goed geregeld allemaal maar ik vind het huren bij jullie te duur..

Top werk topspace

Topspace doet exact wat ze moet doen. En dat doen ze snel en goed.

Top geregeld

Alles is volgens afspraak verlopen

Praktisch en comfortabel!

We konden precies twee volle koffers kwijt. Zo hielden we veel ruimte over in de auto en reisden we een stuk comfortabeler met een baby. Volgende vakantie weten we aan welk adres we moeten zijn!