Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame medewerkers! Wanneer mijn skibox was omgewisseld met een andere klant werd dit goed opgelost.
VerbeterpuntenGeen.
een vaste garage, elke keer zit ik weer bij andere bedrijven, de Bilt, Bilthoven en nu Hilversum
Pluspunten
Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf, kunnen vele andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Afspraak is afspraak en verder heel correct met de hele verwerking van de order.
Pluspunten
Goede spullen, snel geleverd. Redelijke prijzen en borg snel terugbetaald.
Pluspunten
Correcte behandeling. Zeer accuraat
VerbeterpuntenNvt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wederom goede snelle montage op afgesproken tijd. Volgend jaar weer.
Pluspunten
snel en vakkundig geholpen
Verbeterpuntenzo door gaan
Pluspunten
Perfect, super geholpen in INQAR Nijmegen.
Pluspunten
snel, vriendelijk en goed!
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenIn de mail over de afspraak ontbreekt het terugbreng tijdstip
Pluspunten
Voldoet geheel aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen, Vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Gedane zaken waren niet groot maar alles verliep zeer soepel met vriendelijke mensen vanuit kantoor en ter plekke bij de aangesloten bedrijven.
Pluspunten
Competitieve prijs, makkelijk geregeld. Skibox was precies groot genoeg voor 4 snowboards met bindingen en één paar ski's. Betreft verhuur locatie in Leiden.
Verbeterpunten€100,- borg. Ik snap het wel, maar het blijf arelaxt om twee keer zoveel te betalen en dat achteraf terug te krijgen. Ik moet nu hen vertrouwen dat ik dat terugkrijg, terwijl er dus geen vertrouwen is dat ik het product zonder schade terugbreng (of dat ik het netjes afhandel in geval van schade).
Pluspunten
Keurige afhandeling, makkelijk te betalen, goed materiaal en betalen de borg zeer snel terug.
VerbeterpuntenWeinig, je bent alleen afhankelijk van hoe druk het bij de geselecteerde garage is. Dit varieert logischerwijs nogal per locatie.
Pluspunten
zeer snel en goed geholpen.
Pluspunten
Topservice. Super snelle montage en de-montage van de dakkoffer. Aardige mensen die je zeer vriendelijk te woord staan.
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten....
Pluspunten
Zeer goede service en snelheid van de medewerker
Sluiting dakkoffer af en toe lastig.
Pluspunten
VerbeterpuntenNetjes je klant te woord staan. Probleem dat topspace heeft veroorzaakt, voor de klant oplossen en niet de klant het probleem laten oplossen. Minder Arrogant. Veel te duur. Etc. etc.
Als u te laat inlevert, dan worden er conform de voorwaarden extra dagen berekend.
Pluspunten
Ook voor een last minute actie een prima service krijgen.
Zo door gaan
Pluspunten
Vriendelijke hulp aan de telefoon om tot juiste keuze sneeuwkettingen te komen. Snelle service bij ophalen en terugbrengen bij afhaalpunt in Eindhoven.