Pluspunten
Goed product (sneeuwketting) met redelijke gebruiksaanwijzing, maar met zoeken op you-tube werd het aanbrengen duidelijk gemaakt.
VerbeterpuntenBij het maken van een afspraak werd rekening gehouden (qua tijdstip) met mijn verzoek éénmalig de sneeuwketting aan te brengen om zo te tonen hoe het werkt. Bij afhalen van de kettingen werd gezegd dat dit voordoen ongebruikelijk is en dus ook niet werd gedaan. Dat was wat teleurstellend, maar via you tube en "droogoefenen" ben ik er wel achter gekomen: het bleek niet zo moeilijk (tenminste als ik goed heb gedaan?) Advies: zeg het dan niet toe als het zo ongebruikelijk is.
Pluspunten
Keurige producten, goed verzorgt. Zonder zorgen op reis!
Pluspunten
Top service & gemak!
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Ging zoals ieder jaar weer super vlot. De nieuwste box was echt top.
Pluspunten
Snelle levering, meerdere afhaalpunten, keurige sneeuwkettingen (denk ik, aangezien ik ze niet nodig heb gehad) en correcte afhandeling achteraf. Zeker een aanrader!
Pluspunten
Zeer netjes en vriendelijk geholpen. De dakdragers werden niet alleen 'verhuurd' maar ook nog eens door de garage op de auto gemonteerd en bij inleveren weer van de auto afgehaald. Top!
Pluspunten
Koffie en een vriendelijk praatje tijdens het wachten, direct aan de slag met het opzetten van de steunen. Duidelijke uitleg over wat te doen bij calamiteit.
VerbeterpuntenNvt
Verbeterpunten.
Pluspunten
Top 100 punten
Pluspunten
Correctheid, vooral ook in de persoonlijke dienstverlening en ik ben zelfs snel geattendeerd op mijn in eerste instantie gedane verkeerde bestelling. Ook de terugstoring van de borgsom was super snel geregeld. Dit alles geeft veel vertrouwen.
Pluspunten
Ook bij echte last minute bestellingen wordt er goed en erg snel gereageerd. Telefonische ondersteuning en administratie zijn perfect.
Pluspunten
Goed en snel afgehandeld! Zo doorgaan.
Pluspunten
Kort van tevoren sneeuwkettingen besteld en direct geregeld. Duidelijke website en communicatie. Ophaal adres dicht in de buurt
Verbeterpuntenheb ik nu niet
Pluspunten
Snel een afspraak kunnen maken en was zelf ruim op tij~d voor onze vakantie. Advies soort ketting oké Afhalen en instructie op tijd, ik was eigenlijk te vroeg en had daarover gebeld prima. Heb uiteindelijk de kettingen niet nodig gehad.
Verbeterpunten???????????????????
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Totaal geen haast en goede informatie. Top Thanks
VerbeterpuntenGa zo door. Super
Pluspunten
Komen afspraken correct na en de terug te ontvangen borg staat de volgende dag alweer op je rekening. Fantastastisch!
Pluspunten
Voor het eerste een skibox gehuurd. Keuze en uitleg is prima op de website. Kreeg netjes een e-mail na bevestiging. De montage locatie was ook erg behulpzaam (Bandengarage Lelystad) en beviel uitstekend. Teruggave was net zo makkelijk en na 1 werkdag had ik de borg weer terug op mijn rekening. Top geregeld allemaal! Zou het zeker weer doen.
VerbeterpuntenEnige verbeterpunt is wellicht een bevestiging van de keuze van de skibox. Ik had gekozen voor de Thule Sport en in de bevestiging stond dat ik wellicht i.v.m. voorraad een grotere box zou krijgen. Daar heb ik eigenlijk nooit meer iets op vernomen. Verder geen ramp gezien ik kreeg wat ik bestelde!
Pluspunten
Alle afspraken zoals ik dat wenste zijn nagekomen. Super! Ook de afhandeling zoals borg en retour inname ging soepel.