Monteur was zeer deskundig en accuraat. Zeer tevreden.
Ondanks dat het een dure aangelegenheid blijft om een dakkoffer te huren, daarom geen 10, is de service uitstekend. Daarnaast worden er Thule dakkoffers gebruikt, dus biedt Topspace wel kwaliteit.
Ik maak nu voor het derde jaar gebruik van de dienstverlening - kan het iedereen aanbevelen! Handig online bestellen en via een dealer in de buurt laten plaatsen. Nieuwe apparatuur, keurige uitleg - nooit gezeur!
Een telefoontje en alles was geregeld. Dit was voor ons de eerste keer en moet zeggen het is voor herhaling vatbaar. De service van het opzetten en afhalen is zeer correct afgehandeld. Ook de borg van 100,00 € is snel op onze rekening terugbetaald. Wij kunnen alleen maar zeggen BEDANKT voor deze mogelijkheid en zullen er zeker in de toekomst vaker gebruik van maken.
Erg makkelijk en heel erg vriendelijk.
Makkelijk reserveren, goede service door lokale dealer
Geen opberg gedoe thuis, werken met topklasse materiaal. Monteren/ afmonteren altijd vlot door top medewerkers. F.b. optiek.
Goede en leuke service en goed materiaal
Alles netjes geregeld en conform afspraak. Gewoon prima dus.
Goede en snelle response op reservering en wijzigingen. Topkoffer van goede kwaliteit. Montage snel, adequaat, en vriendelijke hulp. Volgende topkoffer komt weer via deze route.
Perfect geregeld en een hele goede service. Kortom kan niet beter !
De website gaf enige problemen om dakdragers en fietsdragers in een (1) reservering te plaatsen. Tevens gaf het gescheiden "reserveren" en "betalen". enige problemen. Indien dit meer voorkomt dan kan een voorafgaande korte instruktie op de website de te volgen procedure verhelderen. De organisatie van afleveren, montage en terugbezorgen werkt zeer goed. Met vriendelijke groet, P.H. Van der Kleijn
Alles prima geregeld, korte lijnen vakkundige mensen
Gewoon goed.
Goede en snelle service. Op donderdag order geplaatst en op maandag kon ik gewoon terecht op de gewenste locatie.
Men staat meteen klaar. Precies op de afgesproken tijd word je geholpen. Chapeau.
Pluspunten
Lekker soepel en snel.
Pluspunten
Vriendelijk en snelle service. Attent dat er werd gebeld om onze (dit keer wat andere) bestelling te controleren.
Pluspunten
Al meerdere malen een dakkoffer gehuurd Graag volgend jaar weer, super!
Pluspunten
Prettige communicatie digitaal. Heldere afspraken Klwalitatief goed produkt
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Via de site besteld / gereserveerd Eerst even gebeld om het eea te vragen wat voor ons niet helemaal duidelijk was omdat we nog nooit een dakkoffer gehuurd hadden We zijn keurig te woord gestaan De ophaal locatie in Goes is prima, snel geholpen en een duidelijke uitleg De dakkoffer is 2 weken mee geweest naar Tsjechië en dat is goed bevallen
Pluspunten
perfect!! without any Problems. very good service