Pluspunten
Snel handelen, en zeer goede en vriendelijke service!
Pluspunten
Wegens ziekte kon ik de sneeuwkettingen pas later terug brengen, dit hebben ze zonder kosten geaccepteerd. Top service! Communicatie qua reservering is prima.
VerbeterpuntenNvt
In het vragenlijstje, zet er even bij dat het cijfer 1 is de laagste en een 10 de hoogste waardering!
Pluspunten
Alles netjes geregeld en de borg binnen enkele dagen weer op de rekening !
VerbeterpuntenGeen !!
Pluspunten
Prima service, ook kettingen voor speciale bamdenmaat.
Pluspunten
Snelle levering. Na gesprek over geschil gaf bedrijf aan dat ze intern gaan kijken hoe ze communicatie beter kunnen. Bedrijf werkt dus aan voortdurende verbetering
VerbeterpuntenBij een geschil was communicatie niet goed. Later is dit goed opgepakt en is e.e.a. helder uiteengezet
De kettingen waren niet goed (te klein). Jammer want vorig jaar was het wel goed.
Achteraf lezen we deze recensie en dan is het lastig te achterhalen of en wat er mis is gegaan. We hebben dezelfde kettingen ingezet als het jaar daarvoor en daarom is het ons een raadsel waarom het dit jaar niet meer past. Bel ons vooral als u de indruk heeft dat uw gehuurde product niet goed functioneert. Meestal is het snel op te lossen. Mogelijk zat uw sneeuwketting gedraaid waardoor de ketting dan te kort lijkt.
Pluspunten
Prima service, alles volgens afspraa
VerbeterpuntenKan niet beter
Pluspunten
niks op aan te merken
Pluspunten
Eerste keer en zeker niet de laatste. Alles is top verlopen. Zeer tervreden!
Pluspunten
Gemak. Duidelijke afspraken.
VerbeterpuntenPrijs tov nieuwe sneeuwkettingen is relatief hoog
Pluspunten
Vlotte en goede servce
Pluspunten
Alleen maar goed goed prima.
Pluspunten
Denkt mee over benodigde type sneeuwkettingen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Gewoon duidelijk en helder snel de juiste materialen geleverd. Top service, zetten de dak dragers er eventueel voor je op. ( Peter de Groot bandencenter Oud- Beijerland)
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Directe service bij aankomst Makkelijk bestellen Betaalbaar
Pluspunten
Duidelijke en klantvriendelijke benadering door de medewerkers van locatie Alblasserdam. Het bedrijf is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.
VerbeterpuntenBij het inboeken op het centrale administratie kantoor was er te veel huurgeld ingehouden ( een verkeerd vinkje aan gezet ? ) Dit werd na een telefoontje weer gecorrigeerd.
Pluspunten
Wat een verademing. Bij Topspace iets huren gaat voorbeeldig. Even gebeld wat ik wou huren. Vermelden waar en wanneer ik het gehuurde kan ophalen. En het is er dan ook. Nieuw materiaal met duidelijk montage instructie en als het nodig is krijg je hulp bij het afhaalpunt. Fijn bedrijf!
Pluspunten
We hadden de sneeuwkettingen uiteindelijk niet nodig maar toch was het fijn ze bij ons te hebben, snelle levertijd en top service niks op aan te merken
VerbeterpuntenNee