In één zin is alles verwoord!
alles ok, maar ik ben geen fan van enquetes
Goed verzorgt god verpakt Het was mijn bekende af gever van de b-post ken ik goed altijd vriendelijk
Prima omschrijving en makkelijk te bestellen. Pakket werd goed verpakt en op tijd bezorgd.
Via de pedicure van m'n moeder had ik begrepen dat deze verbandschoenen erg fijn zouden zijn voor haar. Besteld en snel geleverd en ze vindt ze superfijn. Wel idd 1 maat groter besteld.
Zeer fijne rollator/rolstoel zeer makkelijk in elkaar te zetten
Bij het ontslag uit het ziekenhuis, snel iets regelen, gaat bij vegro super handig in hun thuiszorgwinkel in het ziekenhuis, je kunt dingen gelijk meenemen of het wordt thuis bezorgd. Na vakkundig advies.
Bestelling zeer snel geleverd,net zoals vermeld bïj de Bestelling. Ik denk dat het niet meer sneller kan,ik ben zeer tevreden.
Omdat DHL niet op ons huisadres had geleverd, hebben jullie het heft in eigen handen genomen en mijn pakketje gevonden. Een paar dagen later heb ik snel een nieuwe bestelling ontvangen op mijn huisadres. Daarvoor wil ik jullie bedanken voor jullie snelle reactie.
Mooie Rollator. Goede prijs kwaliteit. Overzichtelijke website met goede info. Snel geleverd.
goede service en aandacht
Snelle en correcte levering
8.25 voor retour terwijl je voor verbandschoenen moeilijk de maat kan bepalen ivm oedeem in de voeten.
Op de website snel het artikel gevonden. Was makkelijk te bestellen. Zeer korte levertijd. Goede kwaliteit.
Heel goed product en heel wat goedkooer dan in België
Fijne kruk stevig en makelijk in elkaar te zetten topper
Alles prima, graag tot volgende keer
Mijn bestelling kwam niet de dag aan wat beloofd was, maar 2 dagen later. Heb vooraf moeten betalen inplaats achteraf.
doen wat er beloofd wordt
Bedklossen besteld en ontvangen.
Hallo heb voor het eerst besteld, vlotte levering, ruime keus uit artikelen, zeker een aanrader
Snel geleverd en een prima product
Degelijkheid van materiaal
In 1 woord geweldig!’n