Prijs kwaliteit , uitmuntend.
Bevalt tot nu toe prima, goeie stevigheid en wendbaarheid. Makkelijk om mee te nemen.
Ik hem erg snel binnen gekregen en meteen onder me benen gedaan in me bed en sinds dien geen rug klachten meer en geen vocht meer in de benen.
Bestelling nooit aangekomen Betaling is weer terug geboekt
zie boven
Heel fijn
goed telefonisch contact
Ik ben goed geïnformeerd over de rolstoel en wanneer de levering was. Levering correct. Echter bij levering ontbrak de gewenste oranje bekleding. Na een paar telefoontjes tussen leverancier en webwinkel bleek dat deze kleur bekleding pas eind mei leverbaar is. Ze hebben zowel telefonisch als via mail bevestigd dat ik eind mei de oranje bekleding alsnog zal ontvangen. Dat is nu nog afwachten maar ik ga ervanuit dat dit goed komt. Zo niet , laat ik dit via reviews nog aan u wetenweten.
De rolstoel was makkelijk uit de doos te halen. Voetsteunen erop en klaar. Perfect!
Na bestelling is het product binnen 24 uur geleverd.
Ik heb de rollator besteld en de volgende dag werd hij al geleverd. Wat een snelheid! Een negatief punt bij deze levering was wel dat ik een bouwpakket ontving en ik anderen moest mobiliseren om de rollator in elkaar te zetten!
Snelle levering. En een goede stevige douche stoel
Ziet er goed uit, is licht en makkelijk inklapbaar. Je zit er ook lekker op.
product snel en correct geleverd
- Toen ik me nog aan het oriënteren was over het product Excel Quicck and Go Lite heb ik op enkele gestelde vragen een vlot en goed antwoord gehad. - De bestelling is ook vlot en probleemloos verwerkt.
ab
Het mes dat wij kochten, is betaalde prijs meer dan waard.
Duidelijke website, goeie aanbieding en snelle levering
Heel goed geholpen en geadviseerd
Hele goede service
ik ben zeer tevreden
Nette materialen voor uitleen maar moeilijk contact te krijgen als je iets wil vragen. En voor het op halen veel te lange tussen tijd ,zit de hele middag te wachten ,niet zo goed geregeld
Vlot geleverd prijs kwaliteit Aanbevolen aan elkeen hier in België
Is oke