Bestelling en levering zijn goed verlopen ondanks dat er van mijn kant een fout was gemaakt en ik die wel direct heb gemaild waren er geen problemen. Waarvoor dank.
Werd snel te woord gestaan. Direct geholpen met het lenen van de rolstoel en op tijd gewaarschuwd voor het terug brengen. Nog hartelijk dank voor uw bereidheid mij te helpen. Met vr.gr. mevrouw Eilander.
Door de hoek worden pols en schouder weinig belast. Maar de greep om het mes vast te houden biedt erg weinig steun door de dikte/ gladheid. Mist steun bij de duim. Daardoor vind ik prijs/ kwaliteit verhouding te duur.
Ik kon de firma helemaal niet, maar wij waren als heel snel tevreden hoe wij telefonisch heel goed zijn geholpen.
Goed geholpen en snel
alleswordt duidelijk vermeld service is geknoei is door ouderen niet te monteren waardeloos professionele hulp in geroepen en ook nog bijna uur druk geweest slecht retour beleid onduidelijk geen reactie's nooit meet thuiszorginkel xl
Product werd snel geleverd echter door omstandigheden heb ik het moeten retourneren, het betaalde bedrag werd ook snel terug gestort. Na telefonisch contact ook zeer goed geholpen.
Xxx
Goede service , op tijd gelijk afgesproken , heel content
goede product omschrijving, na bestelling vlot thuis geleverd.
Zeer snel geleverd, goede kwaliteit, zeer licht van gewicht en voor mij (als leek) zelfs goed te monteren zonder gereedschap.
Snelle levering.. goed service
Ik vind het gelkussen lekker zitten maar voor een auto stoel te klein
Onvriendelijk aan telefoon! Koop hier nooit meer!
Snel geleverd het tafeltje en eenvoudig te monteren! Moeder is er heel blij mee.
Op tijd afgeleverd. Ben zeer tevreden.
Doen wat ze beloven. Bestellen en volgende dag leveren. Alleen wat lastig monteren. Draden zaten om frame heen.
Snelle afhandeling
Goede hulp bij de keuze gehad.
Jammer dat ik niet rechtstreeks naar Oosterhout kon bellen
Prima toiletverhoger, de volgende dag geleverd. De toiletverhoger past perfect op het huidige toilet.
Het product is heel geschikt in gebruik ik heb er veel profit ik gebruik de toilet verhoger al twee jaar. De late bestelling was een cadeau voor een goede kennis en die er ook erg tevreden mee. Mvg, S.sewpersad.
Zeer goede hulp gekregen toen ik een vraag had omtrent de levering. Er werd meegedacht en het werd prima opgelost.
vlotte afhandeling
goed product, toiletverhoger, makkelijk te plaatsen, goede prijs en snel verzonden