Heel goed te woord gestaan en uitleg
keurig netjes afgehandeld
geweldig zeer compact goed inklapbaar en past goed in de auto.
Helemaal geen probleem gehad
Artikel retour gezonden binnen enkele dagen 100 % retour ontvangen top
Precies wat ik besteld en nodig had.
Duidelijkheid waar pakket is
Voetsteunen passen niet goed. Mail gestuurd, bevestiging gekregen maar niets meer gehoord. Was opgenomen in ziekenhuis, anders t hele zooitje teruggestuurd. Ga zelf nu wel passend maken. Geen zin meer in dit bedrijf. Zal ze zeker niet aanbevelen bij anderen. Enig pluspunt, rolstoel loopt licht.
super ervaring en een klasse product
Goed en snel
goede ervaring
Ging heel snel en goed
We zijn gaan proefritten bij een kampeerwinkel kon overal gemakkelijk tussendoor en ook zelfbedien ijng ging perfect.
Fijn klantencontact met behulpzame medewerkers. Over de website ben ik minder te spreken. Ik vond de afbeeldingen misleidend, waardoor ik een verkeerde stok kocht, die ik vervolgens (duur!) moest terugsturen.
De levering was binnen 24 a 48 uur En is echt netjes zo makkelijk in elkaar te zette Ben er echt bij mee En is zeker een aan rader
Bijzonder goede ervaring
Gewoon goed, werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan , de rollator is geweldig.
Snelle levering goed behandeld door de telefoon.
Vriendelijk Deskundig met snelle levering
mijn ervaring dat het zo'n snelle service is ei ook goede verpakking . Deze bestelling is naar zuid Duitsland gegaan. zwarte woud
afwikkeling niet geheel perfect helaas.
Voldoet aan mijn wensen.
We zijn zeer tevreden Gewoon blij er mee
Goede rolstoel gevonden op de thuiszorgwinkel.nl . Zit goed en werkt perfect, rijd soepel en licht.