Goede ervaring met product en levering.
Bestellen eenvoudig Bezorgen op afgesproken tijd
Alles fantastisch echt aan te beleven
Montage van de toiletverhoger is een koud kunstje
De levering door DPD was zo erbarmelijk slecht, dat ik niets meer met die firma te maken wil hebben
Ben er onwijs blij mee, rijdt licht en is behoorlijk soepel in het rijden,
Besteld voor buurvrouw,die heel tevreden is
Niet hoeven te stressen om een toilet te vinden
Deze was niet voormij zelf maar hoorde gisteren dat hij prima bevalt
Ik heb een douchekruk gekocht en hij bevalt prima!
Nadat mijn dochter de bestelling had geplaatst ontving ik die snel daarna, gelukkig nog op tijd voor vaderdag. De bestelde bedsteun was keurig verpakt.
De aflevering door pakketdienst Post.nl was zeer bedroevend. 5 dagen te laat en zonder berichtgeving vooraf van aflevering. Zoek een betrouwbaarder pakketdienst dan post.nl!!!
Voor schoonmoeder van 94 rollator besteld. Snel bezorgd en ze vind 'm geweldig mooi.
Duidelijk website. Vriendelijk en duidelijk telefonisch gesprek met medewerker. Zeer net thuisbezorgd op afgesproken moment. Product in nette staat geleverd. Erg blij met mijn nieuwe rolstoel! Elektrische opvouwbare rolstoel Instafold.
Uitstekende info na ietwat vertraagde bestelling. Goede kwaliteit materiaal. Vriendelijk bij telefonisch contact.
Comform afspraken
Makkelijk hanteerbaar
Een ongewoon probleem zeer snel en erg vriendelijk opgelost. Grote klasse!
De ene dag telefonisch besteld na mij goed heb laten voorlichten welke rollator voor mij het beste geschikt was. De volgende kreeg ik hem keurig verpakt afgeleverd.
Prima product. Voldoet 100% aan de verwachting. Alleen jammer dat er geen duidelijke beschrijving bij is hoe t te bevestigen in een boxspring. Is gelukt wel na enig gepuzzel!
Gewoon een stevig goed stoeltje. Wel is de zitting erg glad bij het douchen.
Ik had een handgreep met zuignappen besteld. Had ik nog een vraag over voordat ik hem binnen had. Tevreden over het antwoord. In gebruik valt hij tegen .mail gestuurd, nog geen antwoord gekregen.
snelle levering, goede uitleg
Mijn twee bestellingen, met een paar dagen ertussen geplaatst, werden op mijn verzoek samengevoegd tot één levering. En die arriveerde keurig op de afgesproken datum. Kortom, perfecte webshop!
Had wat problemen met de levering, maar na telefonisch contact, met vriendelijke mensen, komt het toch nog goed. Er is duidelijk gezegd wat er aan de hand was. Moet nu nog even geduld hebben.