Voor een lange autorit het gelkussen besteld. werkte heel goed. heel tevreden mee.
Maar te zacht voor mij is geen koudschuiim !
4 dagen te laat kwam mijn bestelling. En dooz was helaas helemaal beschadigd.
Het duurde een beetje lang 5 dagen
Ik heb hem amper en ben er nog niet mee buten geweest. wat voor ervaring kan ik er 2 dagen na levering over zeggen. Om deze reden reageer ik er nooit op. Voor de PC had je daar nooit last van
En de materialen zijn van uitstekende kwaliteit
De Ergo therapie heeft de bestelling in gang .gezet. Dat is buiten mij omgegaan
Bij het kiezen van persoonlijke hulpmiddelen heb je soms advice nodig. Thuiszorwinkelxl is gemakkelijk telefonisch bereikbaar en je krijgt een deskundig aan de lijn die goed helpt. Bij het bestellen en nadien ook bij het in elkaar zetten. Gemakkelijk manier van bestellen. Binnen dag geleverd, hier in België! Top service. Dank!
Goede prijs voor handige hulpmiddelen en een zeer snelle levering.
De rolstoel werd snel geleverd en er is altijd wel een oplossing beschikbaar.
Snel en duidelijk
Dit was voor mijn de eerst keer dat ik bij U produkten heb gekocht,zal in het vervolg wel meer keren gebeuren
is volgens afspraak geleverd.
Bij de bezorging ging het al mis. De douchekruk was waarschijnlijk in de originele verpakking opgestuurd. De afdichting zag er echter behoorlijk onzorgvuldig uit. Bij het monteren van de kruk bleek dat de laatste schroef niet paste. Ik heb hierover onmiddellijk aan u gerapporteerd via het enige mail adres dat in de handleiding was te vinden. Kreeg onmiddellijk bericht dat multi motion.nl de importeur is en dat ik het aan Thuiszorgwinkelxl.nl moest melden. zogezegd zo gedaan. Hierna niets meer vernomen tot dat ik vandaag uw uitnodiging tot oordeel ontving. Het wordt nu dus wel eens tijd dat thuiszorgwinkel.nl wat van zich laat horen. PS die halve ster is dus al een halve ster teveel
Door een fout van adres gegevens is er een misverstand onstaan. Maar naar een goed gesprek komt het helemaal goed dank hiervoor. Ik zal in het vervolg dubbel controleren of de aflevering adres goed is .sorry voor het misverstand groetjes Henk
Originele beoordeling
Ben erg boos mijn product nog niet geleverd. Ik heb wel betaald maar lever hoo maar . Ik geef jullie nog een week de tijd om uite zoeken wat er fout is gegaan .zo niet ben ik genoodzaakt via TV programma dit landelijke aan de kaak te stellen .en mijn rechts bijstand in te schakelen.
Goed geregeld
Wc stoel besteld werd snel geleverd voor een scherpe prijs Alleen geen track en trace gekregen
Goede service en snel in huis
Het artikel voldoet volledig aan de verwachting. Kontakt met KS heel goed geholpen.
Zit goed
Vandaag besteld en de volgende dag in huis.
Bedhek besteld, probleem met omdraaien in bed, gaat nu gemakkelijker .
De bestellingen zijn gemakkelijk te plaatsen, worden snel geleverd, goed verpakt en de producten zijn van hoge kwaliteit.
Mijn pantoffel(schoenen) zijn ideaal. Zeer gemakkelijk aan te trekken mede dankzij de ritjes aan de achterkant.
Rollator snel en goed verpakt ontvangen. Duidelijke instructies. Op een mailtje wordt erg snel gereageerd. Ik geniet van mijn mooie rollator hij loopt als een zonnetje. Erg blij mee. Prachtige kleur.