Makkelijk te vinden en te bestellen
Ik ben goed behandeld en de service is ook heel goed
Goed en vlug geleverd
geen hulp bij retouneren pakket wel teruggestuurd maar geen geld terug ,daar pakket schijnbaar kwijt is.bestel nooit meer iets bij thuiszorgwinkel
snelle levering. Materiaal voldoet aan verwachting . De verpakking voor verzending is echter vaak absurd groot met veel opvulling van papier
Geweldige service!
Goede service.. ik kreeg snel en op tijd precies wat ik had besteld.
De levering was goed en netjes
Snel
Je doet je bestelling en volgende dag in huis.
Snel en goede kwaliteit
Nvt
Beste Wil, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het artikel. Ik heb even gekeken bij de omschrijving, maar kan niet terugvinden dat er staat dat er extra ruimte zou zijn voor uw grote teen. Wel dat de schoenen een stretchmateriaal hebben. Daarom zijn deze schoenen ook geschikt voor bijvoorbeeld knobbeltenen. Hopende u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Thuiszorgwinkelxl.nl
Originele beoordeling
Omschrijving schoenen klopte helemaal niet, waardoor ik ze terug moest sturen en mij dat door de onwijs grote doos die om de schoenen zaten 7,95 heeft gekost! Als er staat extra ruimte voor de grote teen, verwacht je ook uets!
nog niet gebruikt
Afsluitdop is stug en daarom disfunctioneel
Handgreep is van te hard plastic en voelt niet comfortabel en gaat irriteren bij lange wandeling
Snelle levering en een voltreffer prima rolator. Netjes afgewerkt en in elkaar gezet
Omdat er op hooglaagbed dat door de verpleging was besteld al een papegaai was bevestigd mochten we papegaai van €169 retourneren. Pakket is volgens track and trace de volgende dag bij de afzender bezorgd. Was €15 verzendkosten, dat is voor de verzender maar het bedrag van de papagaai hadden we niet teruggekregen. Bij navraag blijken ze het naar een ander adres te willen hebben maar daar hebben ze geen instructie voor gegeven terwijl we het wel gevraagd hadden.
Heb de bestelde goederen uiteindelijk niet nodig gehad en kreeg, ondanks de verlopen terugbrengtermijn, mijn geld snel terug.
Snelle en nette levering
Als je een mailtje krijgt dat het artikel op een bepaalde dag geleverd, en je zit te wachten. Krijg je drie dagen erna een bericht van je buren dat het er al 3 dagen staat. Hier had ik geen melding van gekregen.
''TrustCare Lichtgewicht rollator Let's Go Out (6,2 kg)'' besteld, plus het plankje om er op te kunnen zitten bij moeilijke momenten. 6 november besteld bij: www.thuiszorgwinkelxl.nl / Thuiszorgwinkelxl.nl . En 8 november zonder waarschuwing (track&trace) word het ''TrustCare Dienblad Let's Go Out / Let's Fly'' bezorgd door een haastige chauffeur die niet eens mijn fooi (10 euro) wil aannemen, en weg was hij. Op mail krijg je geen reactie, dus de betaling via Paypal betwist. De totale betaling aan de Wiener shops was € 349,49 euro, en het bedrag dat nu betwist word is € 309,16 euro. Een zeer dure rechthoekig zwart plastic plankje
Heel fijn bedrijf en vlug bezorgd! Goed adviescgekregen
Scootmobil tas goed erg blij nu mee dus kan weer voor uit