Optimaal gebruik met openbaar vervoer.
De site verscheen snel op mijn beschrijving van het product dat ik zocht.
goede levering, bij vragen snel antwoord
alles was goed en snel geleverd
Snel geleverd ben er blij mee
De bestelde rolwagen is afgeleverd in prachtige mooi verpakte staat. De leveringsdatum was ook zoals afgesproken binnen de 48u naar Belgie. Mocht er iets stuk gaan ofzo , krijgen we dan ook de service na verkoop ? Bedankt grtjs Danny Mervielde.
Zitkussen na 4,5 maand dun plakje. Schuimrubber. In begin perfect geheugen Schuimrubber, na 4,5 maand totaal onbruikbaar. Op mijn vraag hoelang garantie nog geen antwoord.
Top service Goede prijs kwaliteit Snelle en professionele reactie van klantendienst
Oppervlak te klein. Verschuift bij de geringste beweging.
Werd door Thuiszorg, die ik vroeg om krukken i.v.m. een aanstaande heupoperatie, direct doorverwezen naar Medipoint in Waalwijk. Daar kon ik ze direct meenemen.
Goede voorlichting
Verzorgde verpakking, vlugge levering, de aankoop is prima verlopen , mijn shopperrollater is al in gebruik ik ben tevreden Bedankt
Kreeg rolstoel snel thuis bezorgd. Bezorger was zeer beleefd
Ze hebben veel dingen die je zoekt als je te maken krijgt met een handicap. Duidelijke info en bestellen is makkelijk. De regenjas was snel geleverd.
Ruime keuze, vriendelijk personeel
Na een fout van mijn kant toch opgelost voor mijn moeder. Echt super
Stukken lighter en mailer in een auto te doen
Maar die stok die ik heb gekocht werkt niet
super snel mooi product
Waardelozecommunicatie betreffende levering
Goede voorlichting
Dringend een rollator nodig, gebeld om te checken of ze een dag later ook konden leveren. Hele fijne man aan de telefoon gehad, hij heeft onze order nog in de gaten gehouden en een kwartier later kregen we al de melding dat hij verwerkt was. Heel blij mee!
Bij onze aankoop van een rollator zijn we op een prettige manier telefonisch van informatie voorzien. Het product werd snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting.
alles is prima verzorgt ik heb niets te klagen en als ik nu nog iets nodig zou hebben dan wel bij de thuiszorgwinkel