Matras ligt heel goed,ben tevreden.
Een poncho voor rolstoelgebruik besteld. Snel ontvangen, prima product, goed verpakt en snel geleverd.
Mijn moeder is erg blij met het kussentje!
Ik ben heel tevreden met jullie service en het aangekochte produkt. Wij zijn zo gewoon geworden om iets te bestellen en hst dezelfde dag of de dag nadien te ontvangen, ik heb een week moeten wachten op de bestelling maar dat geeft niet, ik ben blij dat jullie mijn geduld op de proef hebben gesteld en daarvoor ben ik jullie dankbaar. Ik moet leren dat niet alles direct bereikbaar is waarvoor ullie dank Marc Janssens
goed product snelle levering
Artikel is veel te laat geleverd door DHL. Op mail naar klantenservice met de vraag of zij iets konden betekenen in deze kwestie is er nooit antwoord gekomen Artikel zelf was goed, echter geretourneerd omdat we het inmiddels elders hadden gekocht. Verder lijkt het een goede webshop met een ruim aanbod.
Goed bezorgd
Voldoet aan onze verwachtingen, goed product en snelle levering
Heel tevreden met de sevice..en vriendelijke en positieve antwoorden op telefonisch gesprekken.
ik wil geen anderen schoenen meer als deze
Dit product is handig en bruikbaar...een topper!
Goed product, tegen redelijke prijs. Tevreden klant.
De info die wij hebben ontvangen kwam overeen met de snelle bezorging.
Aan te bevelen. !
Het beleid van retourneren is slecht Heb 2 scharen gekocht om te proberen Ivm artrose in mijn duim 1 is prima de 2de werkt bij mij niet met uw verzendkosten verrekening en wat ik zelf moet betalen voor het retourneren mag de ene schaar nu in een la blijven liggen Heb in totaal 3 scharen gekocht
Mooie stevige rollator
Zoals ik kon verwachten
Nvt
Een hele fijne webshop waar je veel dingen op zorg en aanpassings gebied kunt vinden en bekijken. Tevreden met wat wij gevonden hebben. Degelijk materiaal en snel in huis.
Altijd vriendelijk ontzien zich niet om iets te tonen