Ik ben hier zo blij mee! Ik ben nog maar 47 jaar maar ik heb MS en met deze rollator heb ik fijn wat extra steun met het lopen en hoef niet bang te zijn dat ik val. Ik had alleen gelijk het dienblad erbij moeten bestellen want nu moet ik dat apart doen.. Het dienblad is handig omdat ik de rollator dan ook binnen kan gebruiken en dat is soms enorm handig voor een Multiple sclerose patiënte!(ik kan nog kleine stukjes lopen) Rollator is stevig, compact en erg mooi, kan zelfs mijn kruk meenemen en de tas die voorop hangt heeft een mooi reflecterende rand..zodat iedereen me aan kan zien komen 'driften' en opzij kan gaan als het donker is ;p Vooral dat ik nu ook altijd even kan gaan zitten onderweg is een dikke plus want nu kan ik deze lente ook weer eens een stukje over straat gaan slenteren..
Uiteindelijk tevreden. Maar 2 dingen gingen fout: Ik kreeg geen bevestiging per mail (ook niet in de spambox). En het zitje was 2 maten te klein: 40cm ipv 50 cm. Gebeld en men zou het aan de toeleverancier doorgeven met het verzoek dit te herstellen. Dat gebeurde idd keurig, want na 2 dagen kwam het juiste zitje alsnog. Al met al: tevreden.
Heel goede service
duur product postoelzakken voor bijna een euro per stuk boodschappentasjes zijn goedkoper
Vandaag voor het eerst gebruikt had even moeite met het aanbrengen van de voetsteunen maar is toch gelukt.
In praktijk zal blijken of het voldoet. Nu na 2 keer gebruiken geweldig.
Voldoet aan de verwachtingen.
Precies wat ikwou en verwachte ! Perfect in maat ook
100 % tevreden over het product !!!!!!!!!!!!!
Wij zijn heel fijn geholpen in de winkel.
Het kussen is van uitstekende kwaliteit. De bezorging was zeer slecht. Kwam een dag te laat en werd toen in de hal , een openbare ruimte van het appartementencomplex ,neergegezet. Er werd aan de algemene voordeur gebeld on de algemene deur te openen.Het werd niet bij de voordeur van mijn appartement gebracht.
Ze rekenen 7,95 retour kosten aan. Hetgeen door de koper al betaald werd bij de Post om een deel van het pakket retour te versturen namelijk 21,5 euro. Gewoon schandalig.
Goed telefonisch contact, snelle afhandeling, prima materiaal en snel geleverd.
Snel geleverd en ik ben er blij mee
Het product wat ik daar heb gekocht is van uitstekende kwaliteit. Het onderdeel wat ik heb bestel is snel en goed bij ons aangekomen. Had nog even gebeld voor wat informatie waar ik uitstekend ben voort geholpen. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Snelle verwerking bestellingen heel vriendelijke en behulpzame medewerkers
Goede kwaliteit .
Jammer dat de paraplu bevestiging aan de rechterkant van het wiel zit en de ring op de rugsteun links. Gelukkig regent het weinig als ik ga wandelen.
Afhandeling van het bestelde word snel geleverd en goed verpakt.Niets op aan te merken.
Kwam keurig netjes binnen. Artikel zag ergoed uit.
Die is goed
Uitstekend product en snelle levering. Bedankt!
super snel en correcte service